нидей тъй чадо, не обичам да бия
гледам евродолара на 15 минутката прави канал за нагоре
дал нема да го подкарат нагоре днеска
нидей тъй чадо, не обичам да бия
гледам евродолара на 15 минутката прави канал за нагоре
дал нема да го подкарат нагоре днеска
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Кльомбето не такава
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
много е малък обема си мисляинак и аз го гледах досега... ма не показа много изявени признаци на жювот по мойте сметки...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и на 4Н си направи веч канал занагоре
де да знам, гледам го и се чудя
дале нема да го подкарат йощ малко нагоре
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Няма лошо да купиш![]()
мъ с бая раздалечени таргети трябва да си , а те баш догодина ще ги стигне
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
всичко е възможно... даже нагоре ми съ струва вероятно.... туй дет не ми аресва при малък обем е, че съ размазва движението повече и даже след хубав сигнал първо ми взема стопа и после отива там дет сочи сигнала![]()
![]()
и туй независимо колко съм разтегнал стопа
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми няма да слагаш стоп![]()
![]()
аз си слагам стоповете там където вече няма смисъл да държа позицията от гледна точка на графиката ,а не на сметката
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
принципно преди почивни дни обикновено индексите катерят... туй от време оно големите спекулантини даже са гу забелязвали... няколко пъти съм забелязвал и уйрото тъй да катери предпразнично, може би да има връзка с индексите и най-вече дойляра
ми гледам си направи каналите на 15 минутката и на четирито часа ма да видим ква свиня ще излезе предпразнично
Ми няма и аз да се учудъ ,ако на нова година е на 38![]()
![]()
мъ и то ще е тъй показателно ... за следващата година
![]()