трябва и аз да си посадя дръвче с такива плодове в двора.................................................. .................................................. .................................................. .......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
веднъж на един банкет колабирах
изпих само една чаша вино, беше някакво тъмно хубаво, но само чаша
и в един момент отидох в тоалетната
нито бяп препила нито нищо
отидох в тоалетна и там останах, кръвното ми паднало рязко... никой от мъжете не смее да нахълта в женската тоалетна
ами....
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Много плодородно това дръвче
.................................................. ........
.................................................. .........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да бе като сушилника на една позната
мъжа й се чудил де да нареди суджука, накрая свалил прането от сушилника и наредил суджука
ама простено му е, нале е полисмен
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Особенно ако е от кръчмарските бъркочи и си трезвен като репичка.Скоро правихме банкетче в една уж реномирана кръчма и след 7 или 8 ракии като се прибрах жената ме пита да не съм бил на кино![]()
не беше специално пиене, отбрано, най-доброто от местната изба, име... водещо на европейските пазари
ама пък аз имам гадния навик да изравнявам двете граници
Опа. Тук вече сте подкарали яденето и пиенето, само да не свършат до Коледа![]()
![]()
е да , че иначе ще я бие с палката
.................................................. ......
.................................................. .......
недей, че то с полицай да живееш е голяма мъка
с всеки един изминат ден виждаш как чавка му изпива мозъкът и ....бягаш далече
----------
хи-хи... само каква физиономия направи детето като казах "малко ти подредих стаята"
.................................................. ........
айде лека на всички
----------
Една жена била с любовник, когато съпругът се върнал и започнал да отключва вратата.
- Бързо иди в ъгъла - казала жената, намазала го с крем за кожа и го напудрила с талк. - Прави се на статуя и не мърдай - наредила му тя.
Мъжът влязъл и попитал какво е това в ъгъла.
- А, това ли, статуя. Комшийката имаше такава и идеята ми хареса - подхвърлила небрежно жената.
Повече не продумали за статуята, дори по-късно вечерта, когато си легнали. Към два посред нощ мъжът станал, взел от кухнята сандвич и чаша мляко и ги подал на статуята:
- Вземи, колега, знам какво е - аз изкарах три дни у комшийката като статуя и никой не се сети да ми даде дори чаша вода!
jivko78 (19-12-2013)