Мерси за песничката,
днес нета ми е много бавен .......
Мерси за песничката,
днес нета ми е много бавен .......
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
При мен нета е ОК ама... некой в отпуск до края на месеца и ще ми се стъжни животът
много ме разконцентрират.................... .........
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Bibco (02-01-2014)
Честита Нова Година ! Бъдете здрави и усмихнати Дано тази година е по успешна от предишната !![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дано,
да ти се връщат пожеланията![]()
juve (02-01-2014)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
трябва да се приспособяваме към всякакви ситуации ,било добри или лоши иначе няма да ни бъде
Е ще е вкусно с математическа точност!как готвят математиците
Боже опази такъв да ти готви амааааааааааааааааааааааа аИначе 100% е блондинка!
![]()
аха сигурно
какво ли ще е военен да ти готви и да ти пъхне едно С-4 кашкавалче във фурната
айде банда
лек сън спи всичко навън
безгрижно и ти сън сладък заспи
----------
ох... ще припадна
айде излизам от мрежата и си лягам, че ще кликна още някъде и нема да спя цела нощ
- Как да напиша „Уздравях” или „Оздравях”?
- Напиши „Още не съм умряла”….
![]()