АААаааааааааааааааа Кучик...и аз ядох лаврак ама на скарата
чекай, чекай да та питам нещо ......чули за най-новия бизнес дето купуваш 1000 бири![]()
АААаааааааааааааааа Кучик...и аз ядох лаврак ама на скарата
чекай, чекай да та питам нещо ......чули за най-новия бизнес дето купуваш 1000 бири![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
JaY_Z, полага ти се, след толкова тежки уроци по салса, трябва възтановяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е на скара де......и двете .....т.е. грил тиган.....
да не е онуй дето по добре да изтеглиш един бърз кредит с ГПР 387%.......![]()
![]()
![]()
ПП да попитам нещо сериозно верно ли е че орешко от името на БГ е изтеглил 600мио заем през посредници немски бамки.....че се върти един такъв слух.........и то преди няколко дена.....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
570 само, не му дотрябвали 600 на цяло. .................................................. ..е на скара де......и двете .....т.е. грил тиган.....
да не е онуй дето по добре да изтеглиш един бърз кредит с ГПР 387%.......![]()
![]()
![]()
ПП да попитам нещо сериозно верно ли е че орешко от името на БГ е изтеглил 600мио заеми през посредници немски бамки.....че се върти един такъв слух.....
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
е на скара де......и двете .....т.е. грил тиган.....
да не е онуй дето по добре да изтеглиш един бърз кредит с ГПР 387%.......
ПП да попитам нещо сериозно верно ли е че орешко от името на БГ е изтеглил 600мио заеми през посредници немски бамки.....че се върти един такъв слух.....Баш туй
п.п. че те това официално го съобщиха, май беше заради запълването на резерва![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
JaY_Z (15-12-2013)
Междудругото шулдшайна е готин инструмент, даже си мисля, че е време и на нашите инвеститори да им се даде достъп до него, защото може да се ползва като първокласно обезпечение.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Той ей сега като дойде сатрапа ше ти каже един шайн-майн на тебеРазрешава само за евро/долар и свински спам
![]()
E, нали и оная хубавица -Анна Мария - където си я харесал и пита Фафова , дали прилича на нея е от тоя бизнесАз , обаче , съм намерил по- добра ................ Работи в ДЗИ
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.