Нещо форума се изпонабъга.
Днес изчетох реалната история на 47-те ронина. Много яко. Сега преди нова година излиза филм с Киану Рийвс, който е обещаващ, но малко фантасмагория, докато истинаксата история е феноменална. Не знам как съм я пропуснал толкова години
----------
Аз пък си купих кампари доматки от шпанско и сега ще направя салата, боб от консерва, доматки, босилек и пражка шунка на кубчета. Това мисля да вечеряме.
От книга ли го чете, или някъде из нета, аз съм я чел историята, но беше доста кратко описана![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз имам прадядо бежанец от там , но не го помня, може и те да са го правили.................................................. .................................................. ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, видях го
Сега като погледнах книжката, май е същото.
Ако някой му се чете на японски,
фицката (15-12-2013)
Eeeeeeeeeee...друго си е в оригиналДа, видях го
Сега като погледнах книжката, май е същото.
Ако някой му се чете на японски,
Ако имаше и една гейша да ни го чете![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
любимия ми език....................Ако някой му се чете на японски,
3333333333333333333333333333333333333333
----------
е какво ще й разбереш...друго бих правил ако ми падне една гейша........Ако имаше и една гейша да ни го чете![]()
фицката (15-12-2013)
фицката (15-12-2013)
костава мостава......вий не почивате ли вееее....
я днес съм на лека вечеря.....айсберг салатя....разпечатах си резерва домашна ракийца....положих едно филенце лаврак.....затапих го с едно котлетче сьомга....и се приготвям да излющя останалата ми биричка с тирамисуто.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Аз с япомнският буквар съм израстнал бре, всичките иероглифи знам.
Незнам дали знаеш ама тоя еик сеучи с години. Който казва, е го е научил за една значи може да попита само къде е кенефа.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,