Мен ми се вижда, че еврака директ си започва нов бичи тренд![]()
Мен ми се вижда, че еврака директ си започва нов бичи тренд![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Джей, в момента на писане изглеждаше, но докато завърши 5м бара и отиде коня у ряката. Аз се отказах от тоя трейд, защото изпълни таргета и вече не е актуаленСпоменатата от Фиц лИбоФ се превърна в платена
П.П. Великият кормчия не е бил ухапван, а просто няма интернет покритие в момента и затова не се вясва. Новината е прясна - току що я донесе гълъба със снимков материал.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еврото как взе да бродира с малък бод на 1 м - дали не видяхме връхТа вече![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
Чака Драги в 16:00 часа. .................................................. ...
Видях сутринта, че си имал проблем на пми-то. Имай предвид, че го пращат на абонатите на томсън-ройтерс 2 мин по-рано.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
freelancer (16-12-2013)
Имах плюсова позиция със стоп на +1 затворена на минус с 15 пипа слип. И обяснение получих - евройена паднала с 25 пипа за по-малко от секунда. Че и секундна графика ми пратиха.
I trade with an ICMarkets ECN account
Знаех си че е дрът Бачо, ама сега разбрах, че като младо кюрпе и в четата "Чавдар" е бил
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
bombe (16-12-2013)
наблюдавай какво става в 13.30 ч бг време през няколко валутни двойки
написах го в темата за евро йена
приземяват самолета меко,това е
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Падна си наистина на спайк. Имаше гап за секунда. В случая е честен слипидж, дали е бил точно 15 не знам, но имаше.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (16-12-2013)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви