слагаш си шапка -невидимка и готовошегувам се
снощи на фомката където ги бях метнал отложените от там ги гепна няма слипидж-мипидж за секунди дрънна таргета
и сега съм в размисъл ко ша кажи инстата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега в бг преди година имаше такъв случай. Някъв пич собственик на млека и сирена Герма отива и патентова на конкурента Боженци етикет, марка, визия всичко.
А към онзи момент Боженци са в горния клас по качество с милионите усвоени пари по европроекти и като цяло добър продукт. Ама лалави мандраджии с червено минало и недостатъчно съобразителност и им го наби. Поиска им голяма цифра, те отказаха и той отиде по всички вериги, даде си документите, че веригите продават фалшив продукт и ще ги съди и край на Боженци по веригите, оттам и на бизнеса. Сега гледам пак се появи, значи са се споразумели или Боженци има нов собственик, не ми се проверява.
Но тая патентната работа не е като да даваш рушвет по сапард или оперативните програми и да усвояваш кинти.
Здраво си им го наби пича.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (19-12-2013)
Не ми е ясно нещо - ктивирам скрипта и веднага ми слага произволен ордер. Как се маха после от графиката? Скрипта, не ордера?
I trade with an ICMarkets ECN account
скрипта има еднократно действие слага ордера и край
ако искаш да сложиш нов ордер пускаш скрипта с мишката върху новата цена която си определил
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
freelancer (19-12-2013)
на часовата добел топ ли се бори да прави.........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
тия нещо спреа да фърлят капите..........
никви ги нема .....празнодумковците с големите усти.......нещасници....требе го сринат още
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E