И на место масата да роптае и да се бунтува, че може да си позволи само огризки, те се радват и целуват заднициАз ходих на един такъв търг с една бивша приятелка, която това и е бизнеса. Беше в Милано и на ваканция съчетана с 3 часа работа. Изкупи много стока, над камион , близо два. И примерно имаше маратонки на конверс, които излезнаха в бг след транспорт и всичко на 6 лева чифта. Един модел, алл старс, ако се сещате от плат, имаше спортни екипи за стотинки, без име на играч, просто екип. Имаше и страшни боклуци, но като знам, че си разпродаде маратонките за 60 лева, уж на намеления 50%, само от тях изби всичко. А беше огромно, кой знае колко неща още са излезнали.
Пристига тука камиона и почват да групират, решават какво ще продават и останалот се дава на магазини втора употреба.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз ходих на един такъв търг с една бивша приятелка, която това и е бизнеса. Беше в Милано и на ваканция съчетана с 3 часа работа. Изкупи много стока, над камион , близо два. И примерно имаше маратонки на конверс, които излезнаха в бг след транспорт и всичко на 6 лева чифта. Един модел, алл старс, ако се сещате от плат, имаше спортни екипи за стотинки, без име на играч, просто екип. Имаше и страшни боклуци, но като знам, че си разпродаде маратонките за 60 лева, уж на намеления 50%, само от тях изби всичко. А беше огромно, кой знае колко неща още са излезнали.
Пристига тука камиона и почват да групират, решават какво ще продават и останалот се дава на магазини втора употреба.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Както и да енищо ново под безслънчевото небе
Казвайте ко прайте....аз пека една риба на скарата и си напрайх картофена салата
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Нещо форума се изпонабъга.
Днес изчетох реалната история на 47-те ронина. Много яко. Сега преди нова година излиза филм с Киану Рийвс, който е обещаващ, но малко фантасмагория, докато истинаксата история е феноменална. Не знам как съм я пропуснал толкова години
----------
Аз пък си купих кампари доматки от шпанско и сега ще направя салата, боб от консерва, доматки, босилек и пражка шунка на кубчета. Това мисля да вечеряме.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (15-12-2013)
Ми доста релаксиращ уикенд,чудим се изобщо дали да се търгува следващата седмица
----------
Днеска съм решил да се правя на барман и ще си правя мартини![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по-добре се направи на пияница и се отрежи...................Днеска съм решил да се правя на барман и ще си правя мартини![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къде го има товаНещо форума се изпонабъга.
Днес изчетох реалната история на 47-те ронина. Много яко. Сега преди нова година излиза филм с Киану Рийвс, който е обещаващ, но малко фантасмагория, докато истинаксата история е феноменална. Не знам как съм я пропуснал толкова години[COLOR="Silver"]
..............дай да хвърлим по едно уморено очо
![]()
Е утре трябва да ставам рано и нямам този шанс![]()
![]()
фицката (15-12-2013)
сложи и малко крутонки в салатката и ще стане чуднаНещо форума се изпонабъга.
Днес изчетох реалната история на 47-те ронина. Много яко. Сега преди нова година излиза филм с Киану Рийвс, който е обещаващ, но малко фантасмагория, докато истинаксата история е феноменална. Не знам как съм я пропуснал толкова години
----------
Аз пък си купих кампари доматки от шпанско и сега ще направя салата, боб от консерва, доматки, босилек и пражка шунка на кубчета. Това мисля да вечеряме.![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък