Аз обаче искам да ви призова,
Към едноминутно мълчание за светлата личност ....
БОРКО, син на МИРКО 2, син на МИРКО ... син на Трор ..... опаааа тва вече е друг герой)
)
Аз обаче искам да ви призова,
Към едноминутно мълчание за светлата личност ....
БОРКО, син на МИРКО 2, син на МИРКО ... син на Трор ..... опаааа тва вече е друг герой)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Nasko (15-12-2013), Emil Enchev (15-12-2013)
КостюмНе вялвам тази снимка да ти е изратил!
Сега ще ти кажа:
Реда е отишъл с костюм и вратовръзка на събитието, и е гледал от страни заколението!
След това му се е приискало така някак си отвътре да се включи, сложил е работните дрехи и една манта, като на ОТК от соца и се е включил в горенето с лампа.....и като приключи всичко отиде да хапне свинксо с кисело зеленце......мммммм!
А и направи снимки за нас, той обеща!......ти знаеш ли кога Бачо ще даде пари за костюм
Той те така си ходи
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (15-12-2013)
Ама иначе е Убавец!
Нали си е наш! Какво значение има!
Виж как се мазня, като знам, че ще се прибере и ще ни погне![]()
фицката (15-12-2013)
Фафле знаеш ли, че тука има едни специални кошове за стари дрехии аз подозирам, че много от тези стари дрехи идват в България за повторна продажба
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ти знаеш ли каква далавера е в момента с тези магазини за втора употреба!
Използват, че хората обедняха и за лагат на евтинията...и трябва дати кажа, че са най-вървежните магазини!
Говорим за масата.....
Знам ама не ми пукана който му харесва да живее в мизерия, си е негов проблема
![]()
Emil Enchev (15-12-2013)
Нещо не ме разбра!
Казвам, че е далавера да отвориш такъв магазин!
Имам приятелка , която откри два такива, а преди това се занимаваха с обувки....и никъв келепир!
И жена ми вчера суринта отишла за плодове и видяла се втрещила, опашка и чакат да отвори ще се изтрепят за 2-а употреба.
Много ми е жал, но това е положението.
Просто народ, слаба държава
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?