Джей дане мислиш че експерт по йената.....
на часова подкрепа сме в момента......на мен като цел нанадолнището ми идва 140,8666.....което малко по доле от текущото дънце в същата зона на подкрепа......![]()
Джей дане мислиш че експерт по йената.....
на часова подкрепа сме в момента......на мен като цел нанадолнището ми идва 140,8666.....което малко по доле от текущото дънце в същата зона на подкрепа......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Fafa (17-12-2013)
Фафле що не затвори на 142,хх ................?
то сега може да почне да рисува глава и рамене полека полека
зависи на кой времеви интервал си застанала
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
И Бачо да идва...и Абса....събирети събирети са сички тука ...![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Затворих!
Взех малко и затворих!
Джей, попитах те , защото вчера в метна за нея , пък днес излезе твоята цел.....та полислих, че я следиш!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въпросът е нощес жълтурите каква ще я свършат. Дори и да има ново дъно, в ранната европейска най-вероятно ще го тестват![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фафле турни едно МАСD и го погледни през различните времеви интервали...
та какво виждаш там моме?
.................................................. .
.................................................. ...
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
РЕДАААА, напрай ле луканките ? Окачи ли суджуците ?
Аз на терасата сега имам 30кг телешко да отлежава, че утре ще ходи при вуйчо да се меше с едно праси и да става на суджуци...по бързата процедура, че нямало време.
А бе РЕДА, напоследък като видя животно и си го представям като мръвки : Oт kakво така![]()
фицката (17-12-2013)