Какво да очакваме след малко ???
На де ще курсо???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
PoPEYE (08-01-2014)
е сега пак се изказваш неподготвенедната комбинация е български и арменски (с усвоен руски), другата е български и немски - различни видове езици са.
Освен това, фицката го е учил в БГ, а не в Германия. Има много голяма разлика.
Безплатен обяд няма!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
PoPEYE (08-01-2014)
На север!.
Трудно е да, но се опитвах и произношение да докарвам. Още повече, че 3-ма от учителите ми бяха немци, а главната ми учителка, която вече е професор, живееше заради немският
Олег тя ме пита от къде си и аз и казах познай, па оназ почна да гадае![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (08-01-2014)
PoPEYE (08-01-2014)
Така е ХепиА той и в Москва е живял и паралелно е научил и руският, но баща му нито с руски нито в български се оправя
Моят е същата работа, дори правилен български му е било супер трудно да научи.
То си е до човек![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (08-01-2014)