Айдеее,златото го изтърбушиха пак надолу,време е и тука да тръгва.Ама здраво го държат биците.
Айдеее,златото го изтърбушиха пак надолу,време е и тука да тръгва.Ама здраво го държат биците.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега ще вземем стоповете на дръпнатите и оттам обратно нагоре. Отиграван сценарии вече колко дни
I trade with an ICMarkets ECN account
Absfresh (12-12-2013)
Затворих половинката на 7 пипа,другото е на +1...пак доволно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Maи ПРАСЬО ще вземе на РЕДА стопчето.)
Айде РЕДА се изнася.
ЖИУОТНИТЕ начело с ПРАСИТО да не
се много КИКЕРЧАТ, че съм дал на БАБА МЕЦА
МОТИКА, КИРКА и ЛОПАТА!!!
БАБА МЕЦА дебне из ЗАСАДА!!!!
П>П>AlfРЕД КОНТРОЛИРАЙ ги!!!)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
I trade with an ICMarkets ECN account
Бачко, Бачко стой тукаизпеках си една малка франзелка, полях я със зехтин, натърках я с чесън, сложих много пуешка шунка и резенчета домат
Кажи ми : "да ти е сладко"
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Да ти е сладко!
Аз направих надницата за днес....и отивам да тренарам!
фицката (12-12-2013)
Ами да!
Виж как се грижа.......после пак кажи , това -онова за мен!
И претенциозна съм била, А!
А аз наденици пека.......!![]()
фицката (12-12-2013)