бухахаха......да беше я накиснал бре.....
Ко става днес чета.....днес сме от късната първа смяна.....ренджъри ли сме днес......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (12-12-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (12-12-2013)
некой да даде обективно мнение за ойро/йена....онуй часовото от връхта надоле и после пак нагоре......няма баш флагова структура....ма много ми се иска да е флаг....щото ако светне 140,50 много ще ми се напълни ДУШАТА.....та ....какво ви е мнението там....![]()
<< ordo ab chao >>
Той верно, че КучИ, няма как да не е вЯрно!
Аз пък и аз......защо ли питам въобще!
Фицк, да отворя нещо докато отида да потичам......или да не си удисвам на акъла?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фафа чувала ли си за пруското нашествие в Ирландия през 1807.................![]()
<< ordo ab chao >>
Миля, че и американците ще изтестват 142. И тогава ще тръгне надолу.
JaY_Z (12-12-2013)