Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Възможно е - връзва се вълново ако на мястото на 1, 2 и 3 сложим W, X и Y. Тогава корекцията на цялата тройка ще гони 1/3 от движението - 3702. Обаче като гледам мое да върти триъгълник и да прави само времева корекция докато цената стигне линията на канала.
I trade with an ICMarkets ECN account
кво и да върти и да сучи, има 5 дена до фундамента които ще разреши да бъде направен нов годишен връх
тъй че освен падане няма кво друго да правят 5 дена, да чоплят семки в 10 пипа теоретично възможно, но не вярвам 5 дена да го задържат в 10 пипа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз па си мисля, че тоя "фундамент" твоите акули вече го знаят и се приготвят да продават отвисоко![]()
Кво викаш
елементарно Уотсън
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
баааа чакай ти да продават на 18 декември в 21 часа
ше фърчи нагоре та няма го спрем после , то виж че сега има огромен мерак, но липсва дизелотово гориво ключов фундамент
1.39500-1.4000 другата седмица ще е факт![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Даа, бе - германците експорта си в буркани за зимнина ли ще го слагат. В подножието на 1.40 ще ревнат всичките СЕО-та в комплект. Тая цена не вярвам да я видим - ама ти си върнат стопа нагоре гледам. Така че си ограничил загубата. Освен ако не прибереш днес - ей така, да има в торбата.
freelancer,
кой му пука за експорта
тук са само хиени в тоя бизнес готови майките да си продадат, ти за експорта
бал съм ти германците и на 1.5000 ше купуват кът луди след некой месец да видят ко значи скъпо![]()
Малииииииииииии тука около тва @3777 кво цакане пада![]()
А бе имам една къса от 1,3783 голям обем,не иска ли да го пробие и да започва Коледа![]()