От кво да ме притеснява.
То и без друго от както е инсталиран
му е забранено да прави ъБдеити!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++
На РЕДА му прибраха на +1 стопа на
снощното късо от 1,35555.
А можеше да вземе едни 10-на пипа.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ще разбереш до няколко дни за кво говоря
разгледайте нивото 1.28000 края на май месец 2013 може да откриете прилики
многото неуспешни тестове на едно ключово ниво до къде изстрелват еврото нагоре
тогава на 6 юни говори Драги от 1.31000 отидохме на 1.33000, сега ще говори на 6 февруари от 1.37500 дали няма отидем на 1.39500
само времето ще покаже дали историята се повтаря отново и отново![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нафта , направи едно процедиране , преди Реда да се е събудил и да размъти пазара
Мисля че на 1,3571-1,3581 ще видим дали ще ходи нагоре,ама нещо ми подсказва че 1,3505 го зове и там ще се решава за на Дизела стопа.
бистра ....бистра......кът БОЗА.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Е аз съм поне едно ниво на периодичност под теб! Аз на моята 4ч дори се броя за краткосрочен трейдърще разбереш до няколко дни за кво говоря
разгледайте нивото 1.28000 края на май месец 2013 може да откриете прилики
многото неуспешни тестове на едно ключово ниво до къде изстрелват еврото нагоре
тогава на 6 юни говори Драги от 1.31000 отидохме на 1.33000, сега ще говори на 6 февруари от 1.37500 дали няма отидем на 1.39500
само времето ще покаже дали историята се повтаря отново и отновоЩе дойдат РЕД и на дългите...засега са късите на ход
----------
Я виж ти, концерт на ПРОДИДЖИ, тупса тупса дум дум жиу жиу фиу фиу![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (31-01-2014)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров