Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фафле, щом пишеш във форума и редовно си по кафетата с приятелки, значи имаш супер много време, което предпочиташ обаче да похабяваш с глупости, вместо в нещо което ще ти бъде наистина от полза.
Не го приемай като заяждане, но това е факт. Щом имаш работа, тя трябва да се свърши. Мързела и трейдинга не вървят ръка за ръка. Познавам няколко такива мързела, нито един не прокопса![]()
Фафле, фицката ти го е написал много добреЕ Фафле това си е като всяка друга професия Научаваш теорията и започваш практиката.... колкото по-елементарна е системата по-която търгуваш, толкова по-наранима от пазара ще бъде, тоест толкова по-малко ще печелиш (ако печелиш). Всяка система на търговия трябва да включва в себе си минимум 2 подсистеми (трендова и рейнджова). От там на сетне тези 2 подсистеми могат да имат различни променливи, които колкото са повече, толкова по-трудно ще се управлява системата. Сиреч необходима е силна концентрация Но докато стигнеш до там, спри да разпродаваш Бентлито на части и се съсредоточи над четенето![]()
Разбира се , че нямам такива очаквания!
Аз съм реалист-човеЧка, така че затова и не съм се отказала!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (02-12-2013)
Срока може да си го скъси и на 6 месеца с пердаха, като дори може и да го избегне, обаче с това "нямане на време", няма да стане и тези 1-2години, ще станат минимум 4-5 или повече.
Аз не разбирам, защо може да подхожда някой към трейдинга като на играИ да е супер безотговорен. А почти всички са именно такива.
фицката (02-12-2013)
Слушам..................и изпълнявам!Е Фафле това си е като всяка друга професияНаучаваш теорията и започваш практиката.... колкото по-елементарна е системата по-която търгуваш, толкова по-наранима от пазара ще бъде, тоест толкова по-малко ще печелиш (ако печелиш). Всяка система на търговия трябва да включва в себе си минимум 2 подсистеми (трендова и рейнджова). От там на сетне тези 2 подсистеми могат да имат различни променливи, които колкото са повече, толкова по-трудно ще се управлява системата. Сиреч необходима е силна концентрация
Но докато стигнеш до там, спри да разпродаваш Бентлито на части и се съсредоточи над четенето
![]()
А защо не минеш на микро обеми спрямо сметката.
Ама наистина микро. Примерно 1000 евро сметка, влизаш с 0.01 до 0.03, стоп, лимити, описваш си всяка сделка защо си влезнала, излезнала, защо там стоп, защо там лимита. Това е много важно, след няколко месеца ще започнеш ясно да виждаш грешки, след още няколко ще търсиш начини да избегнеш яловите входове.
И така и така сме тука във форума, питай ни за наши отигравания, всеки има различен стил, от този малко от онзи и ще си изградиш собствен. Аз лично не бих отказал съвет.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Това въобще няма да й помогне. Правил съм го, ефекта е нулев. Причина винаги може да си измисли за сделка, особено с тез анализи по форумитеА защо не минеш на микро обеми спрямо сметката.
Ама наистина микро. Примерно 1000 евро сметка, влизаш с 0.01 до 0.03, стоп, лимити, описваш си всяка сделка защо си влезнала, излезнала, защо там стоп, защо там лимита. Това е много важно, след няколко месеца ще започнеш ясно да виждаш грешки, след още няколко ще търсиш начини да избегнеш яловите входове.![]()
фицката (02-12-2013)