Все ми е тая абсе. Опитах се да формирам дискусия, но да си правя монолог, нямам желание![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (02-12-2013)
Абса аз се научих самно след като изчетох тонове нужно и ненужно (и продължавам да чета)
Смятам, че има лесен начин, който е задължително с ментор, но пак си е нужно време, което един активен трейдър, едва ли би отделил, освен ако не си ежедневно с него на работното му место
----------
Кабриото с Мулинер пакетите идва точно към 300![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Emil Enchev (02-12-2013), Nasko (02-12-2013)
Казват минимум 5 000 часа били нужниАбса аз се научих самно след като изчетох тонове нужно и ненужно (и продължавам да чета)
Смятам, че има лесен начин, който е задължително с ментор, но пак си е нужно време, което един активен трейдър, едва ли би отделил, освен ако не си ежедневно с него на работното му место
за усвояването на трудна професия до
ниво ,,,,да кажем PRO!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абса аз се научих самно след като изчетох тонове нужно и ненужно (и продължавам да чета)
[COLOR="Silver"]
----------
Аз също минах през големия секс, дето все бях кучкатаа пазара ебача+ тонове книжки и материалчета.
Но ако трябва да уча някой сега бих се опитал да му втълпя, че най-важно е да знаеш кога да чакаш рейндж, кога тренд. Усвоиш ли това умение после другото ще дойде.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Еми направи го де, знаеш ли, че ще е полезно за начинаещи като мен!
Има много инфо принципно, но когато е систематизирано се пести време с ненужно такова!
Absa виж къф съвет на мъдреците са изМЪДРИли:
http://banks.dir.bg/2013/12/02/news15661123.html
На РЕДА ще е много любопитно кои ще са тез
високоморални хора с 10 годишен опит в анализите???!!!!
Ще кажат, че зимат по 3 000 лефа заплата, а издръжката
им сигур ще е 2-3 милиона,,,,,,,,,,
Поредната бутафория.)
Как сте агънца???
Е Фафле това си е като всяка друга професияСега сериозно:
Комарджито препоръча една книга, за Прайс акшън!
Олег и той даде една , която дръпнах в пдф формат, ама на английски и не върви леко....ама не ми и остава много време!
Ама не ми давайте зор, че не е лесно толкова инфо изведнъж, като имате предвид че не знаех какво е Форекс въобще!
----------
Абсолютно съм си на реална сметка от май месец!
Април чух за форекс!
Ясно ви е , че съм профукала на Бентлито фарове и стопове!Научаваш теорията и започваш практиката.... колкото по-елементарна е системата по-която търгуваш, толкова по-наранима от пазара ще бъде, тоест толкова по-малко ще печелиш (ако печелиш). Всяка система на търговия трябва да включва в себе си минимум 2 подсистеми (трендова и рейнджова). От там на сетне тези 2 подсистеми могат да имат различни променливи, които колкото са повече, толкова по-трудно ще се управлява системата. Сиреч необходима е силна концентрация
Но докато стигнеш до там, спри да разпродаваш Бентлито на части и се съсредоточи над четенето
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Отварят вратите за член от ЕЦБ, МВФ и СБ..........................................Absa виж къф съвет на мъдреците са изМЪДРИли:
http://banks.dir.bg/2013/12/02/news15661123.html
На РЕДА ще е много любопитно кои ще са тез
високоморални хора с 10 годишен опит в анализите???!!!!
Ще кажат, че зимат по 3 000 лефа заплата, а издръжката
им сигур ще е 2-3 милиона,,,,,,,,,,
Поредната бутафория.)
А и някой руско-украинско кгб-ейче
Как сте агънца???
REDA (02-12-2013)