<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Няма да го бъде днес, бих камшика на йените на 9 точки среден профит на позиция. Евраците ще ги оставя.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Това дето го иска тя е със 100 отгореФафлето сама ще си го купи, не я подценявайте
Ама така и не ми каза как се учи да търгува![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (02-12-2013)
ОЛЕГ, я кажи ти как се учи човек да търгува. По-точно как се научава.
Ще ми се да дам нещо на бгфорекс обществото и да напиша някакъв must наръчкник. Но като почна да си структурирам се сещам и за това и за онова после друго и то става огромно.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Това което аз искам е със 100 отгоре
Тя иска просто Бентли континентал. Аз искам GT SPEED
Фицка, тя тебе те слуша така, че ти трябва да й споделиш тайната. Аз не съм упомномощен да правя такива неща, че виж съм взел и съм я подвел
п.п. не е много повече, 250К евро е![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Сега сериозно:
Комарджито препоръча една книга, за Прайс акшън!
Олег и той даде една , която дръпнах в пдф формат, ама на английски и не върви леко....ама не ми и остава много време!
Ама не ми давайте зор, че не е лесно толкова инфо изведнъж, като имате предвид че не знаех какво е Форекс въобще!
----------
Абсолютно съм си на реална сметка от май месец!
Април чух за форекс!
Ясно ви е , че съм профукала на Бентлито фарове и стопове!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.