4 къси прибрах, общо 160 пипа, ама с малки обемчета, че понеделник
----------
В момента на никъдерейндж с уклон надоле
Ти фабрика за мебели ли имаш![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е ти си шампион, аз само 1 позицийка, но с нормален обем и 46 точки.
Друго ме притеснява. Бачо напоследък много го бърка пазара и трябва да му влеем акъл, че ще вземе да се отдаде само на борковци и бъркане на фураж и ще го загубим.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Еееееее....мисля за теб....ама не е свързано с търговияможе би затова съм пропуснал
----------
Не го бърка, щото бичи по тренда, ма то и корекциите е хубаво да се хващат![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕД ти таз годин по новата ти технология ли си.........кък беше то....ако тура да експериментирамв 10 литрова кофа зеле...колкот се събере....требе да туря 250 грама сол и 100 грама заар ли.........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
ДАМ!!!
И миналата година бях по нея!!!
Само гледай да не сложиш кофата
до парното и да го скапеш и след това
да земеш тука да ВИЕШ по РЕДА!!!!
Слоги го в помещение дето не става
повече от 15-16 градуса и зелките
да са потопени с 10 см вода!!!
П>П>Офффф минаха 16-17 дена от
как съм го сложил и ще взема да извадя
една зелка да го пробвам!!!![]()
JaY_Z (02-12-2013)
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
ЩО МА ИЗЛЪГА ЗА ЗЕЛИТО ВААААААААААААДАМ!!!
И миналата година бях по нея!!!
Само гледай да не сложиш кофата
до парното и да го скапеш и след това
да земеш тука да ВИЕШ по РЕДА!!!!
Слоги го в помещение дето не става
повече от 15-16 градуса и зелките
да са потопени с 10 см вода!!!
П>П>Офффф минаха 16-17 дена от
как съм го сложил и ще взема да извадя
една зелка да го пробвам!!!СЯ ДО НОВА ГОДИНА ШЕ ТИ ВМИРИША ПРОЦЕДИРГВАНЕТО НА РАЗСУЛ
![]()