Не си селянин, а въпрос на възприятиеАз ако карам Кайен, бих бил напълно наясно защо живея на мястoто където живея и защо не съм някъде другаде....то аз и сега съм наясно![]()
Вчера един приятел недоволен от обслужването. Аз където да съм отипъл, винаги ме посрещат с усмивка, момичето си сервира и това е.
За него това не било достатъчно. Трябвало храната да се сервира всичката наведнъж, а не когато е приготвена.
Храната трябвало да бъде по-вкусна отколкото той може да готви.
В чужбина където е ходил, било точно така, тук не е.
Тук сме били селяни и не ни пукало за етикета
Ако магазинерката направела проблем, повече не стъпвал в даденият магазин
За мен това са глупости, явно съм селянинНо въобще не ми пука, дали сервитьорката, ще говори правилно или ще ми каже с усмивка "кво ши искаш"
То даже ми става мила
Явно някои хора са прекалено предирчиви за всевъзможни незначителни неща.Аз също не обичам да се връщам на места, където не съм получил подобаващо отношение от персонала
В крайна сметка аз съм там, за да осигуря част от заплатите им, а те да ми предложат максимално качествено обслужване
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Emil Enchev (26-11-2013), GGBG (26-11-2013), драгата (26-11-2013)
Джей, ходя в няколко заведения и там персонала винаги е много добре.
В същите заведения ходи и един авер и той казва, че никога не са му се усмихвали, не знам защо, но при мен, такива неща няма. Явно съм хубав и ми се радват като ме видят![]()
JaY_Z (26-11-2013)
В заведенията най-много се радват на клиенти дето оставят бакшишии ги помнят
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Не, ти си там за да се нахраниш или видиш с някой човек. Обслужването е второстепенна причина да отидеш точно там.
----------
тцтцтцт, пък аз да си помисля, че било от визията ми, а те парите ми гледали![]()
съгласен съм за няколко места......ма да кажеш че където и да идеш с усмивка те посрещат не съм съвсем сигурен...
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Говорех за връзката клиент-персоналКато не получавам качествено обслужване, места бол
И с държавата е така...като плащаш данъци, то трябва да има за какво
![]()
драгата (26-11-2013)
Oleg чадо,)
сервитьорите имат даже термин "ДОБЪР КЛИЕНТ" !!!
Другото си е за теб,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.