Каква година Кльомбе? То не е мръднало!
Имам къса от , 3690....на нула не мога още да изляза! Ти изсипвало се!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, аз не с 14, тя волата сега падна, иначе съм пуснал една 1000 средна на 1 час вола и директно ми дава колко да ми е таргета. Доскоро беше 16.Аз само резултати ще дам, не как са получени
Пък и това е според моите разбирания и ММ
абса каза че действал на 14 пипа, аз го правя с 20 или повече.
а 20 е кръгло число, пък аз харесвам кръглите неща...като тези двете на педя под брадичката ти
Всъщност таз облост я прилагам и в трейдинга, не се шегувам
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Fafa (23-12-2013)
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
Приятели любими
от близо и далеч,
нека да ви има!
Не сече се с меч:
чувство във сърцето,
мисъл във главата,
усмивка на лицето,
топлинка в душата!
Аз за ваше здраве
глътка ще отпия.
До един сте прави:
обичта-не крия!
Дони Колева
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
щом се хилиш ШЕФЕ значи си доволен
баси... как можа да те бодне па нарцисизма баш
точно теб............................................ ..........
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Пуснах да ми изчисли средната стойност за 1000 бара назад на база волатилност на 1 час. Когато навлезем в тренд идва до 18 пипа средно на час за последните 1000 бара, като зациклим спада до 13- 14 средно на час. Съответно експерта автоматично ми дава 1 час тайм/прайс пробив, цел = х , х равно на 1000 средна вола 1 час.
Така роботчето се донапасва според фазата на пазара. Не, че е голяма разликата, но ми е като база за други експерти. Просто ти описах логиката.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
използваш хубавите гърди в трейдинга.....е това пък аз не го разбрах...Всъщност таз облост я прилагам и в трейдинга, не се шегувам![]()