Бачоооооо де си вааааа?
на тоя ил са му спрели тока за неплатена сметка.....ил компа дето му го обсъждате е .....отишал във вечните хардуерни полета......или от много смелост с късаците се е закахърил.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
alf, Вчера хванах жена ти в откровена лъжа за сделки и баса беше, да не пише един месец у форума какво стана да си попитам
А що те питам теб ли щото нещо ми викаше, че ви дължа извинение.
Тя как лъже за сделки да не лъже и тъй за резултата на Бачо![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Де е свинаря веееееееКо прайм ся
гоним първа цел @3512
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
аз зарад тез три връхчета с малка амплитуда хич не изключвам едно тестуване на бичия аутсайд доле от 3434 от де тръгна импулсЪ....![]()
<< ordo ab chao >>
Снощи съ е напил с двама приетели на гарата, после са шмъркали лепило и си е загубил ключовете за къщиСпал е на скамейка до парламента, но към 3 сутринта е влезнал в схватка с гражданските патрули и сега е задържан в 5-то районно
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
JaY_Z (22-11-2013)
Новаче олаби малко.....аде да те поздравя.....
ВЕСЕЛА КОЛЕДА хо хо хо ....
<< ordo ab chao >>
Добро утро!
Абе само аз май чета качествено!
РЕД, каза, че в петък няма да има процедиране, и да го заместите !
Най-вече ти Фицка! С графика, както си трябва!
А той ще ходи да види МироБорко!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.