@3707-09 требе да видим днеска-------------------
@3707-09 требе да видим днеска-------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
![]()
![]()
![]()
![]()
да ама туй го знай само некой който е минавал от там.........btw единствената изцяло осветена магистрала из ойропата...дето аз съм виждал....тука по балкаско нема такива екстри....ама наистина карах с към 200 и изгасих фаровете нощеска да видя какво е....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (14-01-2014)
To всеизвестно е, че на КУЧАЦИТЕ
зрението им ги е СЛАБО!!! Инък
надушват МРЪВЕ от километри!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Основно можеш да търгуваш 3 неща и деривати между тах.
Винаги трябва да имаш предвид, че може да си както издател, така и купувач на опция. В единия случай плащаш пари за да получиш право (купувач) в другия получаваш пари за дададеш право (продавач), но носиш риск
Промяна във цената на базовия актив. Ще качи/ще падне с еди си колко пипса.
Промяна във времето, всеки ден е пари. Ако цената в ден първи е 100%, след 30 дена да кажем ще е 0%. Тук могат много вариации да се правят. Примерно можеш да накараш времето да работи в твоя ползва или пример долар/йена като беше в ъп тренд с месеци, можеш да продаваш пут опции на 20-30 точки под седмичното отваряне, да си приготвиш едни 200-300 точки текуща загуба ако хванеш корекция, но докато тренда е ъп ти ще прибираш по една премия всеки ден.
Промяна във волатилността. Тук има стотици модели, всеки издател на опции си ползва собствен модел. Ако е приета волатилностт хххх за даден актив, то повишаването на волата вдига цената на опцията, понижаването я сваля.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ДубрутрЯ мотокаристи,
Ситуацията ми е доста неясна в момента. Принципно зона за дълги ми е 1,3614 - 1,3630, но нещо не го пускат до там.
Зона на съпротива ми е 1,3675-1,3685, ако я преодолее на някаква корекция с дълги от там ще търся 1,37177
Успех на Ж.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (14-01-2014)
Тамън @3650-55 си беше---------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ни съ заяждай с мене.....дан та прокълна унгарски митничар да те чекне на входа на шенгена...ще има после егеш мегеш..
![]()
![]()
![]()
ПП сериозно тука съм усетил най много адреналин - на nemesis, air и бруталния oblivion.....https://www.google.bg/search?q=alton...w=1366&bih=632
после като скачах с бънджи....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
JaY_Z (14-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.