GGBG (30-10-2013)
Ако е преди това може да усетят какво се готвиш да направиш и по-добре не рискувай. По-добре да се извиняваш за нещо което си направил, отколкото да питаш за разрешение и да не го направиш
Иначе това с целувката работи(примерно както си стои, прегреъщаш я в гръб да не бяга и я целуваш например по врата, не се сърдят
Но не съм го пробвал при непознати, та опита ми не е достатъчен. Но при познати, няма проблем
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (30-10-2013)
И по-добре,Ако е преди това може да усетят какво се готвиш да направиш и по-добре не рискувай. По-добре да се извиняваш за нещо което си направил, отколкото да питаш за разрешение и да не го направиш
Иначе това с целувката работи(примерно както си стои, прегреъщаш я в гръб да не бяга и я целуваш например по врата, не се сърдят
Но не съм го пробвал при непознати, та опита ми не е достатъчен. Но при познати, няма проблем
на мен бая странно ми се вижда да награбиш някоя случайно преминаваща жена, и да и налетиш с целувки
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е лично лично, колко да е лично. Аз като си вървя по улицата и видя някоя готина мадама и те ръцете ми тръгват напред, та едвам ги удържам
А онези се познаваме от бая време и ми направиха сцена![]()
Oleg (30-10-2013)
фицката (30-10-2013)