на кампютура по-лесно сЪ чертайщо требе на хартия
![]()
на кампютура по-лесно сЪ чертайщо требе на хартия
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
ам айде кът си казал - чоколади бонбони да има![]()
![]()
rusalita (19-10-2013)
Как сте днес?
Много хубаво време на вън....само ако не духаше толкова вятър щеше да е перфектно!
Аз свърших доста неща, които отлагах през седмицата и сага съм доволна от себе си!
Олег, мерси за шоколада! Много добре си се сетил! Сега ще пия и аз и ще си обърна малко внимание, с чисто женски глезотии.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (19-10-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тука ветреца поспряа утре кът че ли още по-топло го дават
![]()
много голямтоз един от малкото дет ми стана тъжно, кът чух че си е отишъл...
![]()
До преди малко бях навън. Супер е времето. Излязох с дълъг ръкав, та ходих запретнат, че по-топло се оказа, ем бях с тънка блузаКак сте днес?
Много хубаво време на вън....само ако не духаше толкова вятър щеше да е перфектно!
Аз свърших доста неща, които отлагах през седмицата и сага съм доволна от себе си!
Олег, мерси за шоколада! Много добре си се сетил! Сега ще пия и аз и ще си обърна малко внимание, с чисто женски глезотии.....
----------
Поне научи кое е първото. Яйцето или кокошката и защо е така![]()
Мда, дори вятъра се кротна