Олег, ти малко си падаш циклофреник, вчера например написа 3 поста в рамките на 1 минута, та възможно е да ти се губи усещането за такт, следствие за липсата на каквато ида е времева ориентация.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей, сетих се за стар но добър виц.Ако е преди това може да усетят какво се готвиш да направиш и по-добре не рискувай. По-добре да се извиняваш за нещо което си направил, отколкото да питаш за разрешение и да не го направиш
Иначе това с целувката работи(примерно както си стои, прегреъщаш я в гръб да не бяга и я целуваш например по врата, не се сърдят
Но не съм го пробвал при непознати, та опита ми не е достатъчен. Но при познати, няма проблем
" Бал на висшето общество. Поручик Ржевски стои в обкръжението на знатни дами, които се надпреварват да го ухажват. За кратко време остава сам. До него се доближава подпоручик Обелевски и го пита изумен "Поручик, на какво се дължи този ваш невероятен успех сред жените". Ржевски се обръща и казва"Елементарно, подпоручик. Когато си харесам някоя дама, отивам при нея и я питам: Госпожо, искате ли да ви го начукам?". Подпоручик Обелевски"Ама, поручик, не получавате ли шамар след този въпрос???" Поручик Ржевски се подсмихнал и казал"Да, често получавам. Но много по-често го начуквам."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Наборе това не е важно, защото не му пречи на пазара
А ако прием, че богат грозен няма, можем да интерпретираме, че богат луд няма
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Хубаво, че ги удържаш, че ако почнеш редовно да се отдаваш на тия мераци, може и по новините да те гледамезаловиха серийния обарвач на дупета, жените със стегнати задни части могат да си отдъхнат
![]()
bobi3x (30-10-2013)
Mда, един ми се ядоса веднъж![]()
Ма то и аз си бях виновенМа докато се усетя беше късно....то всъщност нищо лошо не бях направил...
Значи отиваме в клуб33 и сме няколко човека. Аз такъв жизнерадостен и по едно време оставаме аз и една девойка само двамата и компанията нещо се изгуби и тя гледа, ма щото по-ниска и не може да види. И аз хоп и я хванах, и я вдигнах да огледа над хоратаТя ухилена, никакъв проблем. След няколко минути идва при мене разплакана, защо съм направил така. Приятеля й бил много ревнив. Виждам й приятеля, здрасти здрасти, казва ми той, че се ядосал, аз му се извиних и нямаше проблем. Ма сигурно щото не беше пил
Иначе сигурно щеше да си откарам токата без да усетя
А после се поздравявахме по улиците все едно сме израснали заедно.
а и некой кютек можа да изяде.....................ръцете сами му тръгвали..........
![]()
Mда, един ми се ядоса веднъж![]()
Ма то и аз си бях виновенМа докато се усетя беше късно....то всъщност нищо лошо не бях направил...
Значи отиваме в клуб33 и сме няколко човека. Аз такъв жизнерадостен и по едно време оставаме аз и една девойка само двамата и компанията нещо се изгуби и тя гледа, ма щото по-ниска и не може да види. И аз хоп и я хванах, и я вдигнах да огледа над хоратаТя ухилена, никакъв проблем. След няколко минути идва при мене разплакана, защо съм направил така. Приятеля й бил много ревнив. Виждам й приятеля, здрасти здрасти, казва ми той, че се ядосал, аз му се извиних и нямаше проблем. Ма сигурно щото не беше пил
Иначе сигурно щеше да си откарам токата без да усетя
А после се поздравявахме по улиците все едно сме израснали заедно.Леко се е разминало. Аз навремето пребих един германец на Слънчев бряг заради подобна ситуация
И добре че едно барманче ме спря
Ма онзи почна пръв, па и бе с 1 глава над мене
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН