ееее, ти пък ... на главната - не е хубаво така - не ги поставяй в неудобни ситуации, не е коректно. Те онези, които си пипал на обществено място и не са отвръщали, не си струва много да ги познавашФицка, не знам кога пресичам границата и затова се интересувам. Вчера се сетих, че веднъж шляпнах по дупетата две колежки от университета и реакцията им беше толкова остра, че едва ли не съм ги оставил по без дрехи на главната![]()
А пък те хубави дупета, как да не ги шляпне човек ?
A на други и циците им да барам, нямаше проблеми. Не знам какво да правя понякога....Ама не съжалявам че ги шляпнах, знайш ли какъв хубав откат усетих в ръкатаДушата ми се стопли хахахаха
Шляпвам-леко пляскане с цяла длан по дупето. Не удряне от което да боли
Безплатен обяд няма!
Fafa (30-10-2013)
МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИФицка, не знам кога пресичам границата и затова се интересувам. Вчера се сетих, че веднъж шляпнах по дупетата две колежки от университета и реакцията им беше толкова остра, че едва ли не съм ги оставил по без дрехи на главната![]()
А пък те хубави дупета, как да не ги шляпне човек ?
A на други и циците им да барам, нямаше проблеми. Не знам какво да правя понякога....Ама не съжалявам че ги шляпнах, знайш ли какъв хубав откат усетих в ръкатаДушата ми се стопли хахахаха
Шляпвам-леко пляскане с цяла длан по дупето. Не удряне от което да болиТеб ще те прекръстим на Маугли ве
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А да, да поясня. Бяхме само тримата и аз едновременно по дветеE кажи ми, редно ли беше да ми се скарат за толкова мила постъпка от моя страна свидетелства тяхната изящност ?
![]()
фицката (30-10-2013)
ааа, ако сте били само тримата и наоколо не е имало хора, и ти си бил достатъчно мил (не изкуствено) - тогава става, даже е похвалноама е добре и да им кажеш, че са с хубави дупета
![]()
Безплатен обяд няма!
Олег, няма как да не се съглася с Happy68. Злепоставил си колежките си. Една дама не би допуснала това![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН