Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В момента има 266 потребителя онлайн. 74 регистрирани, 192 гости
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +
A колко ли от тия горните в момента четат
интелектуалните напъни на РЕДбулПРАСИТО???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
във връзка с туй да кажа - дори когато бузите са симетрично разположени е възможно да се избегнат негативните последствия от "ПРРРРРРРРРРРРРРР"-то в социално обкръжение чрез контролиране на ускорението и поддържане на слаб постоянен моментум на освобождаването на телесните газове и последващо бързо отдалечаване от ареала на въздействие - т.нар. пускане на душичката по терлици и спотайване![]()
п,п, за туй другото дет спорите - във всяка лъжа има и по малко истинакойт иска да види да гледа изгрева преди да е пил кафенце сутрин, мож да му доде кефа
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
toranagasan (27-09-2013)
СОЛИДНИЯ КУЧИК получава от РЕДА
ПОЗДРАВЛЕНИЯ за предложението за контра
от ВрЪхът одеве!!!!Дано не е вече толкова
беден КУЧИК!!!!
----------
Тои чети ПРОЦЕДИРАНЕТО де:
-"ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата е в зоната 1,3520-1,3526
за тест на зоната 1,3558-1,3568".![]()
JaY_Z (27-09-2013)
Днес REDA процедирането беше успешно,
отдолу се спря преди
,
а отгоре
го пусна
!!!!!!!!!!!
Резултата за REDA е 213:30 !
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (27-09-2013)
Планът от сутринта:Индексите:
Японските са доста надоле и гледат надоле.
ДАУ е малко отдоле и гледа надоле.
ДАКСе е на текущи и гледа надоле.
Днеска на РЕДА му е много гадно, че СЛЪНЧО
изгря, но облаците го ГЛЪАТНАХА и се очертава
неквъф мрачнонеприятен ден, а вчера беше ЛЯТО,
а следващите дни и седмица ще е ЗИМА!!!
ПРАСИТО грухти за нагоре, което си е вероятно,
но на 4 часа и дневна си е неква наченка на
двоен врЪхт, което може да излезне или не!!!!(
)
СВИРЕПАТА подкрепата е зоната 1,3462-1,3474
при преодоляване на което целта на курсо е 1,3437.
Тука ще се реши дали да продължи до 1,3413, което
ниво се явява за ИДЕИНА ЗОНА за днес.
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата е в зоната 1,3520-1,3526
за тест на зоната 1,3558-1,3568 при успех там
ход за 1,3610-1,3620 което е и ИДЕИНА ЗОНА.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
И последващото развитие:
Днес ПРОЦЕДИРАНЕТО бе идеално![]()
REDA (27-09-2013)
Разбра, че не съществуваш и реши да ме сравниш с един от най- великите умове на планетата?Релоеде, чист философ си
Да те питам, ей така ли ходиш ?
http://demotivators.to/media/posters...55_filosof.jpg
Би трябвало да съм поласкан, но ми е все тая.
https://www.google.bg/search?q=%D0%9...&bih=979&dpr=1 - ей тоя юнак (същият от твоята снимка - Григорий Перелман) доказва хипотезата на Поанкаре след като 100 години никой не е можал. На повечето снимки изглежда относително прилично, хехе, явно са от периода му в САЩ.От 10тина год не е излизал от жилището си в Петербург, така че няма актуални снимки. Ако правим подобен паралел, то аз трябва да съм мноо тъп, щото бас ловя, че изглеждам доста по- добре и по- стилно от тебе, въпреки че си доста по- млад.
![]()
Не. Разбрах, че ти не подлежиш на прагматичност. Не ми допадат такова мислене и хора с такова мислене. Философията е едно, реалността е друго![]()
Доказано е, че слънцето ще ти изгори ретината. Няма какво да философстваш. Или е така или не е така. Доказано е, че хората без храна е невъзможно да съществуват.
Ти тръгна да ми говориш за аксиоми, за математически допускания...нещо което няма практическа стойност.
Излишно е да говорим повече. Приятен уикенд, аз излизам![]()
фицката (27-09-2013)