Добрю ютрю))))
Айде подкарваме!!!!!
ЖИУОТНИТЕ напред!!!!!!!!)
Добрю ютрю))))
Айде подкарваме!!!!!
ЖИУОТНИТЕ напред!!!!!!!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз бях купил снощи и сега затворих дългата ше изчакам да видим първите часове на Лондон , нещо не ме кефи работата с тия дълги, дреме цяла седмица на подкрепата, натиска е надолу , него пускат засега да падне, връо не може стигне една седмица
ше си пия кафето и ше дебя ко са намислили, има неква игра ама засега не мога да я схвана, не е изключено да забършат стоповете под 1.345000 и оттам нагоре ако въобще ще катери, дан го засилят по пързалката днеска
----------
и все пак къса мушнах да тествам, за надолу натискат требе да го пуснат днеска да видим
давай долареееее![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДОБРО УТРО ЕИ СЕГИНКА.................................................. .................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Индексите:
Японските са доста надоле и гледат надоле.
ДАУ е малко отдоле и гледа надоле.
ДАКСе е на текущи и гледа надоле.
Днеска на РЕДА му е много гадно, че СЛЪНЧО
изгря, но облаците го ГЛЪАТНАХА и се очертава
неквъф мрачнонеприятен ден, а вчера беше ЛЯТО,
а следващите дни и седмица ще е ЗИМА!!!
ПРАСИТО грухти за нагоре, което си е вероятно,
но на 4 часа и дневна си е неква наченка на
двоен врЪхт, което може да излезне или не!!!!(
)
СВИРЕПАТА подкрепата е зоната 1,3462-1,3474
при преодоляване на което целта на курсо е 1,3437.
Тука ще се реши дали да продължи до 1,3413, което
ниво се явява за ИДЕИНА ЗОНА за днес.
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата е в зоната 1,3520-1,3526
за тест на зоната 1,3558-1,3568 при успех там
ход за 1,3610-1,3620 което е и ИДЕИНА ЗОНА.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
ПОДКРЕПАТА ПРИ 1.3460..............ЩЕБ БЪДЕ ТЕСТВАНА И ПРОБИТА
ЗАЩОТО КУРСО ЩЕ СЕ НАСОЧИ КЪМ БЕТОНА 1.3384.......................
ТАМ КЪДЕ 12.00Ч ЩЕ СЕ РЕШИ ДАЛЕ ДА СЕ ИЗСИПЕ КЪМ....1.3338.................................. .......![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
дизелакис, поствам ти тука ко мое да стане с е/д
ся ако зоната @3484-@3474 издържи и там некъде се заформи по-високо дъно забрави за късите....
следващата цел за нагоре е @3514 а след нея тест на върхо @3555
поствам тука, че темата е една от най-добрите и се пак е АКАДЕМИЧНА па и собственик е ПАСТИРА на сичкото Ж. у форумното пространство....
п.с пазарете озита, че излитаме след малко![]()
----------
REDA, а бря, тва Ж. става ли за ЙЕдене![]()
че ако да, да го прибирам у дворУ![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
alf (27-09-2013)
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
драгата (27-09-2013)