Да огледам как е положението,някоя пчеличка с два крака да не е ходила на гости.А още съм млад пчелар и с мерак
![]()
Да огледам как е положението,някоя пчеличка с два крака да не е ходила на гости.А още съм млад пчелар и с мерак
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Довечера кръчмите ще пълно с пияни хира, безразборен ....... И най вече чалгия навсякъде.
Добре, че снощи пих та днеска да релаксирам.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ще видим, дано ти удари таргета и после се върне, че аз не искам да има толкова скъпо евро.що се движи
имаш формирано едномесечно обръщане плюс провален пробив на ключовата подкрепа 1.34600 на лихвите началото на ноември, всичко това ще доведе 1.4000
това е сигнал от висок фрейм което означава че ще отнеме още две седмици докато даде таргета си този сигнал
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хепи, не съм Шефа, но ... Инструменти/Настройки/Разширени - малко копче Мрежа и Изчистване на кеша, после рефрешваш страницата ...
http://prikachi.com/images.php?images/348/6831348f.png
Последна редакция от Emil Enchev : 08-12-2013 на 15:08
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Трябва да изчистиш данните за сърфирамето /от самото начало/, но не трябва да има отворени други страници. ctrl+shift+del. След това рестартираш Хрома.![]()
На далеч ли са от населеното място където живееш.Сложи инфра камерка с датчик за движение, ако ти дойде скъпо, сложи само датчик и комп с предплатена СИМ-катрта да ти праща SMS
И аз не съм ги посещавал от 2 седмици преди снега, но той беше малък и няма страшно.
При нас още сняг няма.Досега само едни цигани се бяха пробвали,ама така ги бяха нажилили,че няма да повторят.Мисля някакви варианти,но нямам ток там.
Много благодаря, ЕмоХепи, не съм Шефа, но ... Инструменти/Настройки/Разширени - малко копче Мрежа и Изчистване на кеша, после рефрешваш страницата ...
http://prikachi.com/images.php?images/348/6831348f.png- картинката ти за съжаление не я виждах и малко се позачудих кой кеш точно, ама като не стана с единия, опитах с другия и се кръстех само да е правилния
сега обаче виждам, че все пак дъм натиснала правилния кеш
- малиййй, какви термини използвам
Още веднъж, благодаря
А обръщението към шефа беше за разрешение, а не че лично него моля за помощ
----------
Тенкю и на теб за помощта.
Безплатен обяд няма!
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров