Късо бря за КЪСО викайте всички, време му е ...... и за една джица да дръпне абаносовия. Какво......и той ли е лешпер, пуснат от НАЧАЛНИКА.
Да са ОБА у Чутурата, толкова се бях улисал у служебните задължения, че се шмугнах с 9 пиш*ки по-кофти цена![]()
Късо бря за КЪСО викайте всички, време му е ...... и за една джица да дръпне абаносовия. Какво......и той ли е лешпер, пуснат от НАЧАЛНИКА.
Да са ОБА у Чутурата, толкова се бях улисал у служебните задължения, че се шмугнах с 9 пиш*ки по-кофти цена![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Днешното ПРОЦЕДИРАНЕ на РЕДА е изключително точно. Това, че ти не си способен да се възползваш от неговите знания си е твой проблем. СВИРЕПАТА подкрепа си разви потенциала напълно.26 пипа зона на подкрепа. Ок проби я, по кофти начин, не от раз разбира се. След това спря точно по средата между целта му и новата 20 пипова зона и върна 30 пипа.
Всеки може да наслага 25 пипови зони отгоре и отдолу, с 40-50 пипови цели при пробив и като спре някъде по средата да се смята за успешно.
----------
Аз не виждам и по какъв начин теб те касае, аз какъв профит ще помирисвам, та да ми го изтъкваш това![]()
Ако може да обясниш![]()
аз го викам късо късо на 1.35500 вие чакахте
бъдете по-смели още у петък 15 часа влеха големи продавачи и не си тръгнаха до вечерта , следоателно са вленали с по-големи цели
повечко ше дебите акулите как се шмугват![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (23-09-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Дето се вика ще стане твоито.)
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (23-09-2013)
Нафтич, ти викаш едно към джаста праста, аз твойте спатии не мога да ги хвана, ама дано късото да излезе......абе квото стане. Нали сме в игратаДавай Гущерееее!
Бай РЕД не дава на АБАНОСОВИЯ да се изяви
ОПС, извинявка, не видях предния пост!
БЛЯГОДАРЯЯЯЯЯ![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
По никакъв, грам не ми пука, просто подкрепа на личен аргумент към мнението ми, че си дал отдавна фира и обикаляш като наритано псе. Не те вземам на сериозно и се забавлявам с глупо, пардон писанията ти.
Нищо лично, нито те познавам, нито някога ще те познавам реално.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аваааааааааа мани ги те грозни чернилкипа ше му спреш импулса
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Мнение, аргументПо никакъв, грам не ми пука, просто подкрепа на личен аргумент към мнението ми, че си дал отдавна фира и обикаляш като наритано псе. Не те вземам на сериозно и се забавлявам с глупо, пардон писанията ти.
Нищо лично, нито те познавам, нито някога ще те познавам реално.
Казваш, че съм дал фира, а после аргумента ти е, че нямало да помириша повече от 2-3К на месец. А сега ми казваш, че не ме и познаваш.
Е след като не ме познаваш, как успя да си изградиш цялото това мнение бе Абсе ?
Tи верно си рядко срещан случайA твърдиш, че моите мнения били глупави, при положение, че твоите дори нямат логика
Хайде хубав денИди изпий една бира ти мине яда от стопа
![]()
Другата седмица , живот и здраве съм на линия![]()
![]()
Поздрави на Ж.
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА