Ето ме бре Бачо. 1.3505 бай, стоп 1.3485, цел 1.36+
Аз реших да седна за Драги и то от другия офис дето имам само Бенч, те решиха да забият платформата съвсем удобно на фейк брейка.
Ето ме бре Бачо. 1.3505 бай, стоп 1.3485, цел 1.36+
Аз реших да седна за Драги и то от другия офис дето имам само Бенч, те решиха да забият платформата съвсем удобно на фейк брейка.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (23-09-2013)
Не е верно това за ЖИУОТНИТЕ МАЕСТРО!!!!
Сега в момента ВЕРОЛОМНИЧИШ!!!)
РЕДА се отнаса към ЖИУОТНИТЕ с ЛЮБОФЬ!!!
----------
Absa ,,,,пич изтървал си РЕИСО!!!
Виж тука кво пише в ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-"СВИРЕПАТА подкрепата е зоната 1,3524-1,3498 с
нарастваща сила и цел възможна корекция до
1,3450-1,3461(ИДЕИНА зона) "
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ако разчитах на твоите подкрепи и съпротиви, до ся 100 пъти да съм фалирал, нал знаеш, просто мисълта ми е ангажирана с нещо по-важно и дори няма смисъл да търгувам, докато не го приключа.Не е верно това за ЖИУОТНИТЕ МАЕСТРО!!!!
Сега в момента ВЕРОЛОМНИЧИШ!!!)
РЕДА се отнаса към ЖИУОТНИТЕ с ЛЮБОФЬ!!!
----------
Как сте агънца???
Кво да се правиТолкова си мога. Чакам РЕДА да изпроцедира, гледам нивата му и от там някой друг ордер и така.
И ти ако беше погледнал ПРОЦЕДИРАНЕТО, сега нямаше да си със стоп. Пък макар и с микролот да е, стопа си е стоп![]()
Я да го погледнем това уникално процедиране:
РЕД-а каза:
26 пипа зона на подкрепа. Ок проби я, по кофти начин, не от раз разбира се. След това спря точно по средата между целта му и новата 20 пипова зона и върна 30 пипа.
Всеки може да наслага 25 пипови зони отгоре и отдолу, с 40-50 пипови цели при пробив и като спре някъде по средата да се смята за успешно.
Та дано можеш повечко от това, дето пишеш, че можеш, че иначе ще си умреш от глад.
п.с. И сега сериозно, според мен от много време си дал фира и никога няма дори да помиришеш профит повече от 2-3к лева на месец. Но това е лично мнение![]()
Как сте агънца???
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН