Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тогаз четвъртък или сряда.....те тогава са важните новиниNasko чадо все бръмбарЕ са ти в КРАТУНАТА!!!)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
МАЕСТРО Олег в петъка ми се види краино неприемлив ден!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ПРАСЬО ко са праиш, че работиш??!!!!
Това е съвсем невъзможно за твоята ПОРОДА!!!)
То днес е вторник, няма нужда от картинка, тя цената едвам помръдва![]()
РЕДА, преди обмислях да работя само първата седмица на месеца или и втората, в зависимост как са датите нали. Но до към 10число някъде нали. Обаче от скоро ми се върти идеята да работя само от срядата нататък, че до към срядата, то така или иначе, я има нещо, я не
Ти какво мислиш, удачно и угодно ли е ?![]()
Не го карай да мисли, че пак ше се умори и ше легне боленТогаз четвъртък или сряда.....те тогава са важните новини
То днес е вторник, няма нужда от картинка, тя цената едвам помръдва![]()
РЕДА, преди обмислях да работя само първата седмица на месеца или и втората, в зависимост как са датите нали. Но до към 10число някъде нали. Обаче от скоро ми се върти идеята да работя само от срядата нататък, че до към срядата, то така или иначе, я има нещо, я не
Ти какво мислиш, удачно и угодно ли е ?![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (17-09-2013)
КУЧИКА е БЕДЕН щото е страшен МЕРТЕК!!!
Айде МАЕСТРО Олег не ми ги напомняй за тези
ГЮРЛЮЦИ ще не ми е добре.![]()
То не стига, че и с ЖИУОТНИ се разправя
непрекъснаро РЕДА, но и ти почна от една
седмица да му ходиш по нервите.
Ей на захладня, че даже ЗАСТУДЯ и оная
любителката на МЕДОВИНОТО ,,,БАБА МЕЦА
заспа нейде из гората ТИЛИЛРЙСКА.
РЕДА е подтиснат днеска съвсем.
Вънка пак си стЪмни.![]()
Правя си второ КаВе.)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В завод се провежда събрание. Началник смяната е застанал пред събраното множество от работници и говори "Другари,трябва да повишим производителността през втората петилетка.Затова предлагам план за работа. Планът е следният : Понеделник -почиваме си от почивните дни.
Вторник -настройка за работа.
Сряда-работим.
Четвъртък-почиваме си от работата в сряда.
Петък-настройваме се за почивните дни.
Имате ли въпроси?!
От задните редове се вдига плахо една ръка.
-Кажете ,другарю!
-А всяка сряда ли ще работим?!-пита човекът от задния ред...
alf (17-09-2013)
РЕДА, това не е вярно. Аз точно направих едно препичане на слънцеЕм гол бях и пак се изпотих от топлите слънчеви лъчи
После един душ и ядене и сега ми е спокойно и съм готов за търгуване...поне така си мисля
Студа е само в душата ти, освободи я![]()
А вечерта става студено, но нали си имаш подслон, стой там![]()
МАЕСТРО Олег глей кво става:
През следващите дни температурите ще паднат с почти 10 градуса.
Студен атмосферен фронт ще нахлуе в страната тази нощ от запад. Ще започнат превалявания, а температурите ще се понижат с 8-9 градуса.
++++++++++++++++++++
Есента тука в София доиде на 25 август, когато
РЕДА се опита да го вали дъжд горе на Ривърсаита.
Не се намокри, но измръзна. РЕДА има чувството,
че зимата ще доиде още след 10-на дни, а то още
септември ще е.РЕДА мрази зимата напоследък!!!
РЕДА гледа един руски саит за времето за един
месец напреде и русначетата не дават да стане дори 20 градуса.
А сайта го гледам от 3-4 месеца и прогнозите им са
изключително точни.![]()
REDA, те ще станат, още не саРадвай се на момента
![]()