Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, не е мързелив, а преценя дали дадено нещо си струва усилията или не. Има огромна разлика.![]()
Олег, могу!
Но не правилно сигурно, като цигане на български! Така и аз на Руски!
Понимаеш?
Ако искаш утре да отидем на най-високата сграда и да направим фотосесия, да им пусна тук да погледат снимки...
----------
Аз ти се сърдя малко... ......![]()
Oleg (03-12-2013)
Фафле, на драго сърце
Но дай да е през почивните
РЕДА, ако започне да те мързи се запитай. имам ли някаква файда от тоз мързел сега.
Ей на снощи съм си приготвил ябълки за сок, обаче нещо усещам че ме домързява и се питам. има ли файда да ме мързи, ще пия ли сок ако ме мързи да си направя. И като отговора беше НЕ, директно взех ябълките и си направих сок
Преди малко пак така, реших да си правя картофено пюре и кюфтета, ма мивката с тенджерата за картофите, не измита. купата на картофенот пюре, също тамИ се запитах, има ли файда да не ги измия и да не си сготвя и отговора беше отново НЕ. И ги измих и си сготвих ис ега дори ядох
Mързела се бори със знания и желание за това което се иска
Все пак, сок от ябълки, картофено пюре, това са много по-силни стимули от тъпото желание да мързелувам![]()
Чакай сега Олег, да ти дам съвет!
На първо четене ми идвй да ти кажа вземи си жена, ама ще ти излезе по-скъпо, и нали си приятелче, моят съвет е купи си Миялна!![]()
То и да си имам жена, няма само тя да ги мие. Веднъж тя, веднъж аз...няма да ми слугува
А за миялна...то не цапам толкова много, че да има смисъл от такава.
Emil Enchev (03-12-2013)