Сега какво? Да не са открили топлата водаБунтовниците всъщност са радикални ислямисти и сами са хвърлили химическо оръжие да да предизвикат военна намеса на САЩ! На свои ред САЩ е решил да подкрепи Дамаск и ще бомбандират бунтовниците които вече са ТЕРОРИСТИ.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Путин каза, че ако има атака срещу Сирия ще и помага.. много рисково изявление.. възможно и до 1400 да върнем, но не мога да бъда сигурен..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (06-09-2013)
Нищо няма да пипам.
До като не намеря повече инфо. Става много объркано за мен и като не съм влязъл на време по добре да не се хвърлям на сляпо /налби си имам дългосрочни дълги/.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е то е тъпо от тези нива да се влиза за дълги, както и за къси де.. според мен
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (06-09-2013)
Да не измислиха нещо конкретно за Сирия..................не виждам нищо из пресата..........
Дааа... а някои смятат, че войната е единствения начин за спасяване от безработицата в САЩ.
http://www.************.com/news.php?do=news&id=446479
Едва ли да има особена полза от изказването ми, но да докладвам: Днес добре се получи при мен - бях пуснала едни отложени... затваряне на 2 къси на 1362,50 и отваряне оттам на дълга. Катя влязох за новините 15:30, докат разбера откъде ми се е увеличило маржин нивото... задействали се милитеДългата затворена ръчно, макар и с поставен на момента лимит (щото иначе няма как при това рекотиране) на баш дневния връх 1392,80 - такова попадение за пръв път ми се случва .
Заедно с отварянето от дъното се получи че съм хванала целия дневен диапазон.
Аз лично не очаквах такова повишение при американските новини, но като е дошло - добре да е дошло.Повечето специалисти тълкуват данните като лоши:
http://www.marketwatch.com/story/jus...sj_share_tweet
Последна редакция от Eli2356 : 06-09-2013 на 19:42
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Това му е обичаен прийом на златцето - първо рязко надолу, после 3 пъти по толкова нагоре. Научих го вече след като се опарих веднъж и след като поразгледах графиката назад.И оттогава вече имам едно наум при падане последвано от рязък подскок докъде може да стигне.
Казал е, че при евентуален военен удар над Сирия ще й помага с доставки на оръжие и ще я "подпомага" каквото и да значи това - сещайте се... - САЩ се изправя срещу Русия, макар индиректно като за начало. А едва ли САЩ биха желали точно този противник. Много странно положение с неизвестна развръзка.
Путин:" Обама не е съгласен с мен, аз не съм съгласен с него, но взаимно се изслушахме."![]()
Пробна къса от 1388,77, но май ще удря нулев стоп. Надявах се на затваряне на дневна на 1382/3 и все още се надявам, но изгледите все повече намаляват ми се струва с това стоене на място от часове.
Последна редакция от Eli2356 : 06-09-2013 на 21:02
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Този сценарии сме го гледали много кратно /Корея,Виетнам-пряка намеса на САЩ и индиректна Русея/ както и /Афганистан-тук ролите са разменени но ефекта е същия/.Казал е, че при евентуален военен удар над Сирия ще й помага с доставки на оръжие и ще я "подпомага" каквото и да значи това - сещайте се... - САЩ се изправя срещу Русия, макар индиректно като за начало. А едва ли САЩ биха желали точно този противник. Много странно положение с неизвестна развръзка.
Путин:" Обама не е съгласен с мен, аз не съм съгласен с него, но взаимно се изслушахме."![]()
Пробна къса от 1388,77, но май ще удря нулев стоп. Надявах се на затваряне на дневна на 1382/3 и все още се надявам, но изгледите все повече намаляват ми се струва с това стоене на място от часове.
Няма логика САЩ да водят някаква операция.
НО!!! Има дълго да се спекулира по темата и това ще е двигател за възходящ тренд при златото.
Eli2356 (06-09-2013)