аз пък на пук на тренда си купих от 1300.. да пада, да пада, колко да пада....
аз пък на пук на тренда си купих от 1300.. да пада, да пада, колко да пада....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Eli2356, Къде е дъното на твоя канал???
Нещо му е трудно да задържи под 1300 и аз се чудя дали да не пусна една дълга от тези нива?
п.п. а все ми се иска да изчакам до петък с дългите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми не 'нам - аз го карам по женска интуиция.![]()
----------
Дъното е много надолу, аз го чакам да стигне поне средата на канала на 1291, където има и крайна подкрепа S4 по дневните пивоти.. Иначе дъното е където го допре - дали е канал, няма дъно в действителност. А дневните нива - пивот и останалите съпротиви/подкрепи са фиксирани ... мисля че се виждат добре на графиките, които пускам.
Има някаква вероятност за нагоре, но след 20 ч бг време - тогава като затвори бара на Н4, може да има бичи бар следващите 4 часа, ще видим.... Аз засега си чакам лимитите на късите малко над 1291. Няколко вече затворих де, за последните - каквото стане.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Продадох на 1305 и той се изсипа. Излязох, като се "замисли" на 1297.63
Хванах и изсипването при петрола, но заради страх само си избих предната загуба онзи ден от 50 долара
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
довечера ако падне индекса на дойлера ще се дебне с оби уан клик трейдинг![]()
брънннннннннннннннннннннн ннннннннннннннннннннн
а бе изобщо не е за дълги в момента да ти кажа.. от където и да го погледна.. ама то като трейдва човек по правилата не му е интересно..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Вярно, че си изпълни трите вълни надолу на М30 (по мойто броене), но мисля, че ще има поне рейндж около тия нива и би трябвало да опре 1291 преди да ходи нагоре по-трайно, ако ще ходи. Около 21 ч. ще е интересно с протокола от срещата на FOMC. Дотогава не го чакам да се качва особено.
----------
Добре си направил с това затваряне. Понеже и аз можех да затворя там и после пак да пускам от по-високото и съжалявам, че не направих така. Не че и сега няма да стигнат лимитите, но можеше да се измъкне повече без толкова чакане. Сега пуснах и още една от последния връх на 1302 де, пък да видим...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Успех аз след, като писах приключих да не си насиля късмета както става често при мен....Добре си направил с това затваряне. Понеже и аз можех да затворя там и после пак да пускам от по-високото и съжалявам, че не направих така. Не че и сега няма да стигнат лимитите, но можеше да се измъкне повече без толкова чакане. Сега пуснах и още една от последния връх на 1302 де, пък да видим...
Хванах на демото днеска 12 долара,ама само толкова успях![]()
![]()