Aaaa, Спарте , така не може .................... Какви са тия 1050 ......5000................. Има само една цифра .............2880....Ели - нищо не си изпуснала щото спада тепърва почва - цел около 1050 и оттам насетне 5000 с хоризонт предверието на Глобалния Крах- 2018 г
Форекс Гери - ти хубу ще се възползваш,обаче настройките му дават различни резултати между отделните МТ4-бъкети заради часовата настройка на платформите,която е автоматична
....
Айде една нашенска- и добре че сме аз и Мамута да ви отваряме очите за дребни стинки,но скоро ше почнем да ви цакаме с диш-хакъ
:
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Златото влезе в корекция на дневна и очаквам да тества 1340 ,след което може да поеме към 1500.Ще го дебна за дълги ако падне до 1330.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нещо като рейндж е тук според мен между 1365-1374 от който ще излезем точно в 15:30..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (06-09-2013)
Така е
Аз си затворих дългата от вчера /малко но пак е на +/ да няма изненади и ще дебна за нов вход.
Очаквам днес да де върнем над 1385 /виж другите метали/ но не ми се рискува с отворена позиция.
може даже да върнем до 1395, но пък след това очаквам да потънем до 1350..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Boogeyman, абе и аз уж очаквм да се дигне златото ама да видим![]()
е сега ще бъде майтап, ако вземе да върне в рейнджа![]()
този път реших да оставя за пробив надолу, даже намалих и обема заради новините
и не прибрах на 1:3.
Ако си взема моето, то продължава и аз съжалявам, ако оставя за повече, то връща
![]()
Само си споделям, знам, че изхода е частично затваряне, ама на мен не ми харесва на ММ-то.
Безплатен обяд няма!
хич и не ми се отваря позиция сега.. след 20 минути може да сме както на 1300, така и на 1500
лелееее, видяхте ли скоковете в цената?????? аз не бях виждала такова![]()
Безплатен обяд няма!
натоварих яко къси тука от 1390 пък да видим дали съм сбъркал...............