а, те да си приказват, ама днес цял ден ги дебна златото и петрола и тамън се намъкнах дълга в петрола и я изкарах на нула ии ...... е може ли такива работи ....![]()
Безплатен обяд няма!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може би по-скоро "пречи/разваля/нарушава" ............. не мислиш ли?
----------
а, аз при златото още около 1400 се отказах от дългите - развали ми се модела. А на теб - успех!
Безплатен обяд няма!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Попринцип не играя за голяма печалба .. затварям множество сделки , по-около 6-7 на ден с малък профит или загуба да вдигне до 1400 или близко и я затварям на хубав профит
----------
Те руснаци и китайци много много не обичат да споделят какво мислят да правят .. направо палят мотора и действат
....Ми той и Путин вчера говори по две телевизии и каза истината не само за Сирия
,ама вий като сте объркани души и не знаете накъде да превключите?!
![]()
....
А златото е за много надолу! Следва дъно под 1180и от 1050 ще почне новия тренд
за над 5000
![]()
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
pavel_12 (04-09-2013)