bombe, отговори на Наско беАйде, че и на мен ми е интересно
![]()
bombe, отговори на Наско беАйде, че и на мен ми е интересно
![]()
Наско, ето:
Олег, не ми се измъквай, ами давай картинка с обяснения. Знам, че не обичаш да споделяш, та може и на лични
----------
драгата, тренд и рейндж са относителни понятия. Отнасят се към две неща - фрейм и волатилност, ама не на баровете, а на суиговете. Моята сделка от вчера е куца, защото избързах с входа, а не защото ми удря стопа. На този фрейм аз по система ТРЯБВА да направя вход. А системата ми е доста успешна, така че не е проблем.
Друга грешка вчера ми беше предишната позиция, на която не излязох с лимит на РР 1:2 (дадени от пазара), оставих от лакомия. Като цяло постоянно правя грешки с изходите и си е чиста липса на дисциплинаНе искам да ви казвам само за тази година колко ми струва в пропуснати ползи
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Nasko, отгоре статичната съпротива е една и не съм я сложил. Подпирам си връхчето на едната хоризонтала от грида и така го виждам. А надолу съм сложил линиите, които са подкрепи, т.е. евентуални таргети.
----------
Аааа, Олег, не така! Мисля, че можеш да ми помонеш да подобря системата (която не е идеална, но е лесна за упражняване). Нарочно напоследък тествам само от януари тази година и вече съм запомнил почти наизуст дните. Дай ми проста хипотеза как да разбера кога да не отварям сделки, защото сме в предполагаем рейндж и аз ще направя необходимите тестове. Само трябва да е толкова проста, че да води до повтаряемост на резултатите!
Милиони на месец?! Е, моята не е толкова печелившаВ някакъв момент, обаче започнах да меря пропуснатите ползи в апартаменти и ми иде да се гръмна в тъпата, недисциплинирана тиква
![]()
Nasko (31-08-2013)
баси, кви са тия ваще загуби бря....![]()
![]()
аз мойте за ся ги меря в шоколади![]()
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
RyMu (31-08-2013)
bombe, я кажи, по товята система
на колко пипа удвояваш и с колко на пип влизаш ?! при 500$
а защо 5месеца ?!
само 1 инструмент ли е тва?!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
Само един иструмент - евро/долар
Аз не удвоявам. Имам фиксиран процент риск на всяка сделка спрямо екуитито. Това е динамичен ММ. До 3% е стандартен риск. Нагоре става агресивен риск. За да не останеш с грешно впечатление, ще ти кажа, че графиката ми на баланса е много много далеч от тази на теста. Но това е, което трябва да постигна в даден момент (мечти).
П.П. Махнах картинката по лични съображения.
картинката е впечатляваща....
ама ся секи се надява да му е такава кривата, или поне да се доближава до нея
а какъв р;р търсиш при вход ?! или по скоро винаги ли еднакъв р;р или в зависимост от сетъпа ?!
интересно ми е, защото каза, че изходите ти куцат...и ако ти куцат изходите как определяш р:р при входа ?!
![]()