GGBG, таз ако е жЪдна, дали нема да иска да пие от чучура![]()
![]()
![]()
GGBG, таз ако е жЪдна, дали нема да иска да пие от чучура![]()
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Индексите:
Японските са леуко отдоле.
ДАУ е леуко отгоре и гледа силно нагоре.
ДАКС е леуко отгоре и гледа силно нагоре.
РЕДА счита, че днес има няколко важни неща,
които требе да се имат предвид при ПРОЦЕДИРАНЕТО.
Днес е петък и предстоят седмично затваряне
както и месечно такова!!! За разните му проблеми
в Близкия Изток няма да го коментирам засега.
Третия супер важен фактор в многоброините новини
за деня е според РЕДА новините в 9:00 часа от немско.
Те ще дадът посока на деня !!!!!!!!!!!!!!
Нагоре иска корекция до около 1,3282, обаче там
ЛЕГЕНДАРНОТО 1,3333333333333333333333333333333
силно привлича го. Пък ЛЕГЕНДАРНОТО е 50 Фибо
от 1,3451 до вчерашното дъно 1,3219.)
ЖЕЛЯЗНА съпротива е в зоната 1,3257-1,3263, а
ЛЕГЕНДАРНОТО 1,3333333333333333333333333333333
може да се приеме като ИДЕИНО ниво!!!
СВИРЕПАТА подкрепа е в зоната 1,3219-1,3228
с цел зоната 1,3164-1,3198, а за ИДЕИНО може
да се счита 1,3107, което според РЕДА цел на
движението надоле!!!
Това е.)
Успешен ден на ХОРАТА!
П>П>Поправено благодарение на БЛАГОРОДНОТО ПРАСИ!!!!
И последващото развитие:
И на м15 за малко повече детайлност:
![]()
Горе доле днеска ПРОЦЕДИРАНЕТО бива
и най-вече, че го ИЗДОИХ до макс дъното
с онова 1,31777!!!
Дано има благодарни за таз цифричка!!!
КУЧИК поне???![]()
alf (31-08-2013)
Ох майка, каква готина месечна свещ завършваме
РЕДЕ, негъра ще му остане ли глас накрая другия месец ?![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
що ползвуваш думи дето незнаеш какво значат бре РЕДЕ...хлъц.....специано звънях да ми направят превод....
----------
то туй е от времето.....от топлото задържам много бира.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (31-08-2013)
Абсолютно съм съгласен.
Тук не мога да се съглася. Тренд=трендващи дъна и върхове. Рейндж - НЕтрендващи дъна и върхове. Не виждам къде ми е грешката в дефиницията или използването. Давай картинка и да я нищиме, че на тая дефиниция ми лежи цялата система с всичките й модификации. Няколко пъти обсъждахме, че ако не вземам входовете в рейнджовете, успеваемостта ще се качи стремително. Повярвай ми, опитвал съм всякакви модификации и обикновено преминаването от тренд в рейндж ме хваща с позиция и ми удря стопове (като вчерашната позиция, която трябваше да бъде с ударен стоп).
----------
драгата, аз лично очаквах пробива на дънцето на аутсайда да доведе до по-стремително движение. В този смисъл наистина се чуствам късметлия, че взех нещо въобще от тази сделка![]()