Виждат се виждат на много места,
а привилата за трендлиниии не са чак
толкоз трудни и повечето ги знаят как
да ги строят друг е проблема, че не
умеят да ги ползват!!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, що изстри картинката с която показваше 5-те сетъпа на Бомбето на неговата графика..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, видях ти картинката и я разбрах много добре. С нивата съм съгласен с начина на влизане - не. Това, което си дал е своебразна контра. Аз просто не си падам и затова избягвам страните на рейнджовете. Иследвал съм и изчакване на достигане до страните на нощния рейндж - точно както си го описал. При РР 1:2 успеваемостта беше около 53-54%. Разбира се, може да не съм го направил както трябва
П.П. Реда, ще се изненадаш колко малко хора могат да построят правилно трендлинияДоста чужди форуми съм наобиколил и затова го твърдя със сигурност.
Така е РЕДно да бъде, РЕДА
Защото показах неща които се сетих по-късно, че не биваше
----------
Бомбе, не става да търсиш 1:2, ако зоната ти на рейндж е има няма 20-30пипа, а стопа ти трябва да е минимум 10-15.Олег, видях ти картинката и я разбрах много добре. С нивата съм съгласен с начина на влизане - не. Това, което си дал е своебразна контра. Аз просто не си падам и затова избягвам страните на рейнджовете. Иследвал съм и изчакване на достигане до страните на нощния рейндж - точно както си го описал. При РР 1:2 успеваемостта беше около 53-54%. Разбира се, може да не съм го направил както трябва
П.П. Реда, ще се изненадаш колко малко хора могат да построят правилно трендлинияДоста чужди форуми съм наобиколил и затова го твърдя със сигурност.
bombe (16-08-2013)
Аз чистосърдечно си признавам, че не знам точните правила за построяване и ако може да обясните или да дадете четиво, ще получите благодарност и почерпка от меда на РЕДА, когато ми го пратиОлег, видях ти картинката и я разбрах много добре. С нивата съм съгласен с начина на влизане - не. Това, което си дал е своебразна контра. Аз просто не си падам и затова избягвам страните на рейнджовете. Иследвал съм и изчакване на достигане до страните на нощния рейндж - точно както си го описал. При РР 1:2 успеваемостта беше около 53-54%. Разбира се, може да не съм го направил както трябва
![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Мецане - има го описано много добре в темата на Олег
Мецане, ако изконтриш на 1.34 няма да ти проговоря повече![]()
babaMETZA (16-08-2013)
Знам, че съм прав![]()
Гледай да е 60-70% или повече при 1:1, Ако дава толкова при 1:1, то когато има 1:2 или повече, ще печелиш още повече. И няма да е проблем нито по-тесният рейндж, нито по-широкият. Защото идеята е да се правят сделки спрямо цената, а не да се преследват фиксирани съотношения, които нямат отношение към моментното състояние на пазара.
bombe (16-08-2013)
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ пък как реди зелените пипоне .....не го е срам.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
babaMETZA (16-08-2013)