Хубава глава и рамене има с таргет нещо 1390................................
Хубава глава и рамене има с таргет нещо 1390................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pablo, може ли да обосновеш входа си, ако може с картинка, че по-лесно ще те разбера. За мен тенденцията продължава да е за надолуКъм момента виждам по-ниски върхове и по-високи дъна, т.е. не виждам някаква промяна в низходящото движение. По-скоро очаквам пробив надолу, че дъната са много близки.
aboleon, може ли да поясниш това подчертаното? - чисто теоретически
Безплатен обяд няма!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
pablo (29-08-2013)
тапото злато мисля да си купя златен стол и да му акам!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68, поздрави. Бях по задачи. "Теоретически", трудна работа, явно не ставам за преподавател
По-лесно ще го направя с картинка. В правоъгълника е тогавашната ситуация. Реално се наблюдават по-ниски "върхове"(v) и по-високи дъна(d), но докато при "върховете" разликата е 1,61$(при 2-я спрямо 1-я) и 2,48$( 3-я спрямо 2-я), като натискът е надолу, то при дъната разликата е 0,38$ и 0,44$. В тогавашната ситуация аз виждах натиск надолу, затова и очаквах пробив по-скоро надолу. Това е общо взето. Вярвам, че този път ме разбра, като се надявам да не се хващаш за понятието "връх", което използвам в ситуацията
. Знам че не е теоретически правилно, но не ми се търси по-правилното понятие.
![]()
златни яхти златни дйетове мерцедеси златни гривни златни зъби каде остана среброто бе хора)))))))) аааааааааа хаха колко забавно :ААААА ХАХА
![]()
току що затворих късите колеги... по 15$ загуба на лот се пада.. не прецених правилно кога да влезна и сътоветно си платих за това..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Може и да имаНо аз няма да издребнявам толкова.
Направих си добавката и няма смисъл да се ваикам.
п.п. Надявам се входа да ми е добър!