това злато напрао ме хвърли в тъча е неговата мама пак то ще ме фалира мамито му мръсно... мойта някаде на 1420 и съм чао дори до там нз дали ще успея...
това злато напрао ме хвърли в тъча е неговата мама пак то ще ме фалира мамито му мръсно... мойта някаде на 1420 и съм чао дори до там нз дали ще успея...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Помниш ли цял месец викам ДЪЛГИ ......................да. 1440 ще видим ако имаме атака срещу Сирия днес, най-късно утре.. ако не, се връщаме под 1400.. ако атаката е и сухопътна ще видим и 1488 ( фибо 50 на дневна).. сметката ми ще издържи на 1440, но не и 1488..според мен обаче, вероятността за сухопътна атака е нищожна..
Ще гоним 1500. Никакви къси.
Давай златооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пабло, аз вече се набутах с къси и ще мъча да града стратегии за минимизиране на загуби.. грешката ми е, че предположих, че движението до 1400 е в следствие на заплахата от атака над Сирия и тази заплаха вече е отиграна, а то се оказа, че тепърва започвало движението.. малко БАВНИ са търговците на злато..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (27-08-2013)
Днес вината е в Сирия утре другаде..................Пабло, аз вече се набутах с къси и ще мъча да града стратегии за минимизиране на загуби.. грешката ми е, че предположих, че движението до 1400 е в следствие на заплахата от атака над Сирия и тази заплаха вече е отиграна, а то се оказа, че тепърва започвало движението.. малко БАВНИ са търговците на злато..
От ниски нива ще гоним върхове но ако златото беше 1900 тази новина вероятно щеше да го свали /все едно/.
Идеята ми е да се използва всяка корекция и да се удължава защото поводи ще си намират и много ще бичим тази есен.....
ще ударим 1420/25 и мисля от там да скъса с цел 10 долара (стига да не го мине със силен импулс) Иначе днешната ми дълга е от 1402 с Т1 1410 (стигнат), Т2 1418
----------
има ли данни някъде,че днес или утре може да има атака към Сирия ?да. 1440 ще видим ако имаме атака срещу Сирия днес, най-късно утре.. ако не, се връщаме под 1400.. ако атаката е и сухопътна ще видим и 1488 ( фибо 50 на дневна).. сметката ми ще издържи на 1440, но не и 1488..според мен обаче, вероятността за сухопътна атака е нищожна..
pavel_12, Имаме ли резолюция на ООН разрешаваща атака срещу Сирия?
Преди това едва ли ще посмеят - Сирия нямаше ли подкрепата на Китай и Русия.
Това е просто пред текст за златото /металите/.
Ето нещо за златцето, на който му се чете де...
Златото на крачка от бичи пазар
http://profit.bg/news/Zlatoto-na-kra...id-111649.html
днес инспекторите отново не са пуснати на мястото.. ще отидат чак утре.. за да има поне фиктивно основание за атака трябва да мине инспекцията.. така, че няма да е днес или утре.. то и аз на това се надявам за да свалим под 1400
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ООН няма как да разрешат това, ако всички не са съгласни, в случая Китай, Русия и Иран са от страната на Сирия.