Eli2356,
не ми се обяснявай за глупости .... казал съм ти - След Бат БЕН - златото само нагоре !
давай числа за тотото . имай късмет да не познаеш !!!
Eli2356,
не ми се обяснявай за глупости .... казал съм ти - След Бат БЕН - златото само нагоре !
давай числа за тотото . имай късмет да не познаеш !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това са много редки случаи, ако наистина е така. Важна е главната ми идея - шишовете се гледат по големите таймфреймове; и по-принцип аз на тях гледам, за да добия цялостна вярна представа за случващото се.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
промяната е, че си завърши корекцията дето започна от 24 юли, според мен ще има поне още един връх над този от 24.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG,
върхове много от тука нататък
.................................................. .........................
да остискаме само утре и NFP-то в петък![]()
ако вземе върха от 24то другата супротива ,която трябва да е стабилна е вече 1400 ..... даже и така да стане късото остава пак на мода ....над 1400 вече може да възстанови ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Бе аз поне на форекса да позная - "стига ми тая награда"... щото на тотото се е видяло, че няма да го е
Ще пробвам все пак - решението дали ще ми пуснеш числата оставям на теб.
2, 16, 25, 36, 48 // 4
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
MAMYTA (31-07-2013)
аз от форекс няма да забогатея
шансовете ми да ударя джакпота са значително по-големи![]()
Може и да има връх, може и да няма.
Тъй ли.... ми то оттогава насам само рейндж виждам аз... А озито и кивито като гледам са на път да се върнат там, откъдето тръгнаха. Сега да видим като отвори златото, накъде ще е.
ПП: УАУУУ - КАКВО ПРАВИ ОЗИТО и кивито ??? !!! Докато пиша и озито ново дънце под вчерашното при целия му велик възход одеве при FOMC- a. Aко и златото вземе сега така да направи ... ще ми се потвърди предположението от тая вечер:
След 10 мин. ще видим в какво ще ме убеждава и златото..... може пък то нагоре да си науми да продължава
Пп:... озито съвсем е откачилоНовините са му чак в 04:00, то от сега почна...
Последна редакция от Eli2356 : 01-08-2013 на 00:00
Eli2356,
ще видиш на австралийците кат им вдигнат лихвените проценти - Озито на къде ще заприпка... ама до тогава ...
новини за австралийците днес и утре няма ...
пак си зяпала нейде ...
Последна редакция от MAMYTA : 01-08-2013 на 00:04
Последна редакция от Eli2356 : 01-08-2013 на 00:20