Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ози и двете кивита са ми дългосрочни и както виждаш добре потръгнаха в мойта посока, сори. Само тъпото злато ме нервира. Не може така без корекции да пердаши нагоре. И въобще не може да пердаши нагоре мен ако питаш.![]()
Не виждам основание. Кво толкоз - щели да спират изкупуването на облигации малко по-натам (пък и то не е чак толкова лошо), не се знае кога, ако се запазят добрите данни за икономиката на САЩ. Ама то спада си е от много преди тая "новина", инфлацията е даже по-ниска от целевата, сега понеделник ще видим продажбите на жилища - както каза Бернанке: с особено внимание, засега прогнозата е добра..., безработицата също се запазва на много добри нива. (освен ако не е фалшива както твърдиш, ама света май гледа официалните данни все пак). За мен това покачване на златото си е просто една корекция... пък ще видим така ли е в бъдеще.
Пп: Само фалита на Детройт влошава картината.
Пп2: Те и със златото се изгавриха в последните минути - така им било писано.
Ни най-малка представа нямаш за РЕАЛНИТЕ нива на безработицата, продажбата/строенето на нови жилища, инфлацията и безработицата...
ама вече сме го коментирали това ... ще те оставя на мира на тая тема![]()
Eli2356 (19-07-2013)
Може, може... за разлика от ФЕД-а, който засега нищо не прави, само загатва туй-онуй... What we learned from two days of Bernanke
----------
Общо взето всяко си продължи накъдето си беше тръгнало - ози и киви леко надолу, евро, злато и йени - леко нагоре... всичките доста колебливо. На това аз му викам заспала работа, макар че пак можеше да се изкара някой и друг пипс от скалпиране главно. Да видим следващата седмица ще измислят ли нещо ново.
----------
..... .
Само не разбрах Морис Кендал, Луиу Бешелие или Юджийн Фама е създателят й, но все тая... доста интересна така или иначе. Мяркала съм я и преди това, но не й бях обърнала внимание.
http://money.bg/comment/id_1634768282
http://www.bg-pravo.com/2011/04/12_07.html
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...B7%D0%B0%D1%80
Последна редакция от Eli2356 : 19-07-2013 на 23:37
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Да, г-н Николов очаква златото да достигне 700 долара...падне ли дотам яко купуване ще падне.
Какво да очакваме от златото?
http://profit.bg/news/Kakvo-da-ochak...id-109792.html
Eli2356 (20-07-2013)
Ба - глупости на търкалета...Няма печеливша теория,която да е общодостъпна
щото в момента в който излезе наяве и веднага спира да работи
....Трябва ли да обяснявам защо
.....
Това дето ви го пиша требе да ме лайквате не с тъпи кликове,а ми с по 100 доларови банкноти нацяло.......Ама и това е малко,щото ноу-хауто е безценно по принцип!
...Добре че съм прекалено хитър да поднасям всичко на час по лъжичка за да е напълно неработещо и непроверяемо в реални условия
ПС: Случаят с Елиът е най-яркото доказателство....Човекът писал нещо и маса ти народ се скъсва да интерпретира писанията му по начин по който на всеки му изнася...Само дето Истината е само една в Главата на Създателя й и тя отдавна на Оня Свят заедно със самия Ралф ....което не пречи на рази мушеници като Нили и Пректър да пишат лакардии на своя отговорност под претекст че подобряват Вълновата Теория...А всъщност я правят още по неработеща щото я споменават непрекъснато под път и над път....
Последна редакция от SPART : 20-07-2013 на 00:51
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
MAMYTA (20-07-2013)
Това за 100$ банкноти бих искала да стане, но няма как, по простата причина, че не държа $ у себе си - в момента след инвентаризация установих, че имам само:
1. някакви молдовски парични знаци - пише Banka Nationala a Moldovei, Cupon 200, 1992; имат си серия и сериен номер; имам 2 х 200 - ако ти вършат работа...![]()
2. 1 канадски долар - метален, и някакви испански стинки имах също така... ма къде съм ги затрила...
3. Бг левове естествено, ама и те повечето по банкова карта - кеш едва ли да имам равностойността на 100$.
То горната теория така или иначе не казва нищо конкретно, далеч е от вълните на Елиът и пр. уж по-точни показатели, та едва ли може да спре да работи, даже и да иска.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356,
малеейййй ... аз с такива бедняци като тебе - повече няма да се заяджам...
дай с колегите да ти направим една благотворителна вечер - и да ти съберем малко помощи![]()
![]()
![]()
Последна редакция от MAMYTA : 20-07-2013 на 01:33
Айде сега и ти не ме разсмивай - от помощи ще имам нужда, ако злото продължи нагоре без корекция .
..
Пп: И не съм уточнила колко бг лефа имам - аз все пак съм булгарикус/европеикус натуралис и си държа спестяванията в национална валута. Разбирай в евро (докато има валутен борд).