~@~, за да спестиш неприятните разговори тук, можеше, както каза новак, да пуснеш една картинка - хем да ти видим ББ-то, хем и лотовете.
~@~, за да спестиш неприятните разговори тук, можеше, както каза новак, да пуснеш една картинка - хем да ти видим ББ-то, хем и лотовете.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не там също има ТЛ. ама аз говорех за предната.
~@~, какво да сме изпуснали че да му скачаме ?... само казвам къде може да се пробва, срещу такова спускане не ща да си блъскам главата особено при японеца дето може да направи и 300 ден![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg, Абсата я попита за настройките, а тя нищо не отговори, което предполага, че са стандартни.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Болинджъра ми е 14/2 такива са ми настройките
тъй и не се научих да свалям от уеб платформата графиките,не е като в МТ4
излизам
ще пътувам
весел уикенд
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ха, че какво по-различно има от 20/2 ???? я да те оставям на абсата да се занимава с тебна него поне му доставя удоволствие
пък аз се връзвам
Що, бре то си е забавно, как сме се събрали цял форум тъпанари дето никога не хващаме връх и не затваряме на дъно, пък и не сме такива мултифункционални късо дълго през 5 минути и имаме от всичко на сергията.
Happy68 (26-07-2013)
Аааа, затварянето по може да се случи
Обаче виж за хващането на връх с вход......сериозна работа е. Мен много ме е страх да правя такива неща, обаче пък на РЕДА му се получава
А късото/дългото......другата сериозна работа. Ако можех да ги реда така, след няма и месец и щях съм милионер
Значи наистина има много какво да се научи от форумните участници![]()
Absfresh (26-07-2013)