Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (26-07-2013)
В случая е 125 пипа, или на 10 лота около 9к и малко евро. Като гледам как има 3 от 3 губещи прогнози на евро/долар, подозирам, че са лотчета от по 1к , както вика Олег, че иначе няма да и стигне резерва у бнб.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
мммммммм ние си имаме щото те са от фондовите пазари,благодарение на Черепа едно време
тоя човек ме направи безумно богата с акциите си едно време
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
идея си нямам за какво говориш ама няма нищо. важното е имане да има
аз моите с бачкане съм ги изкарал
. ама не беше много трудно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че аз може да мечтая и за 50, не виждам проблем в това
Както беше казал Анона от инвестора, трейдинга не е за бедни
Пък и защо трябва да спестява до 15-20к. Да започне с 2-3К, да потъргува, като се научи за няколко години, ще има 10К. И после вече е лесно нагоре.
Може да не стане първата-втората година, но след още няколко, ако е сериозен и ще се получи. Освен ако не е някоя пройдоха![]()
ако по 4ч входа ти по ББ е на 132,65, в момента трябваше да си на дълги от 130,90
----------
няма, така е - евентуално някъде около 132,30 е входа - евентуално.