Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (03-10-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Nasko (03-10-2013)
Още два дни Комарджи, после ще съм си в оптимална формаЧадо, сетих се за разговора ни за хеликоптера, колко мина оттогава 2 години. .... после малко може да се поотпусна, да си пообщуваме, нямам син и си ми като син, ако ми стигне ойрото таргета разбира се ще ставам за общуване , иначе няма да общуваме нормално
)
![]()
"Ако булката била богата, не било важно от какъв пол е "
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (03-10-2013)