аз..............не бих си позволила такива волни изпълнения като твоето
лека на всинца ви
..........................................
----------
Слагай стоп щото отива надоле
не знам,ама това си е безотговорно и рисково да влезеш без стоп
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Само дето си подранил с цялата тая критика още в 19:44. Аз поне още не знам денят да свършва тогава. Хайде ако обичаш погледни какво се е случило наистина за деня ДО КРАЯ НА ДЕНЯ и да видим тогава колко е бил прав РЕДА. Щото денят завърши на 1330 без 6 пипа след като цената проби долната граница на желязната съпротива в 1,3250.И това е което реално се случи:
РЕДА смяташе, че курса е за нагоре, но след краткият сутрешен заход, курса тества трендлинията посочена от МАЕСТРОТО и директно се пързулна надолу с над 50пипа
При което също така формира и по-ниско дъно.
Най-силната част на СВИРЕПАТА подкрепа спря за малко ВЕЛИКАТА цена, но не успя да издържи под напора й, и се предаде. Не след дълго, цената реши да провери как са нещата и пое обратният курс нагоре, като отново премина през СВИРЕПАТА, все едно я нямаше....което свидетелства или за не съвсем правилното й обозначение или, че е била помлатена главоломно![]()
За целия ден, ВЕЛИКАТА цена не изпълни намеренията на РЕДА, не формира по-висок връх, и не достигна до нито един от обозначените таргети.
Считам, че днес СПРАВЕДЛИВИЯТ пазар си заслужи напълно точката, а РЕДА може да се гордее, че е научил още един урок от МОГЪЩИЯТ ПАЗАР
Пп: Иначе мерси за анализа - мисля, че е доста полезен, да се види кое как е предвидено и как е станало.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 26-07-2013 на 01:44
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Добро утро и спорен ден на всички! Особено на Алфонсо! Надявам се дългата му евро йена да е жива все още, че и без стоп влезе
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Добрю ютрю
ЖИУОТНИТЕ да стават и да се СТРОЯВАТ!!!
Да почват да се пробват да ПРОЦЕДИРАТ, че
да помагат на РЕДА да не се изложи като вчера!!!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз съм процедирала още вчера и оня ден и прогнозите са си в сила
дневна-4 часа по тия времеви интервали си правя анализите на валутните двойки
alf (26-07-2013)
Странен ник чадо
за тебе знам, но РЕДА има нужда и от фундамент!!!
Абсата и той да става и да се СТРОЯВА!!!!
Да обеснява как РАЗКЕКЕРЧЕНИЕТЕ японски
индекси ще влияет на курса на еврото и дали
няма да е ЧЕРНИЯ петък днес?????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добро утро
иената затворена ръчно на +15.............
сега като ставам гледам отново требе се контри..............за 1.3277.........
мнооого ме сърбят ръцете................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
ШЕФЕ японските индекси са надоле,което може би е сигнал за започнал срив на фондовите пазари
дале не са спукали веч балона големите хиени?
Здравейте Приятели
Успешна Сесия
на всички
според мен днес ще се реши съдбата
на €-то веднъж за винаги
но във всяко положение трябва да има Паритет
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ДЪЛГА Е/И ...............
ОТ 131.23...............СТОПА 130.90.....................ЗА 132,77УСПЕХ................
----------
ЗА Е/Д...................ВЧЕРА ПИСАХ
ЧЕ БИЕ ЛИ ДИНАМИЧНАТА СЪПРОТИВА 1.3268 С ПОВЕЧЕ ОТ 15 ПИПОНЯ
ЗАМИНАВАМЕ КЪМ СТАТИЧНАТА 1.3365............................................ ....
КАТО СМЕТАМ Е БИЛО С 16 ПИПОНЯ................ЗНАЧИ НАГОРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!11111
КАТО СЛЕДВАЩАТА ЦЕЛ Е 1.3500
Последна редакция от alf : 26-07-2013 на 06:35
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E