В кой брокер търгува този човек ако не е тайна..................................
аз да те питам като толкова брокери те банват и проблеми ти правят ти какво правиш и дали е нормално това което ти правиш ??
Защото ти си първият който чувам.. А познавам, (а сетих се познавам успешен трейдър на форекс българин) трейдър който търгува с позиции от по 100-500 лота и 1 месец съм го гледал и не му се е случвало нито едно от нещата които каза. Като пича си печели по 5% средно на месец при 10 милиона акаунт(фонд мениджър е не са негови всичките). Единственото което е ставало е да не се изпълнява веднага целия обем и става рекотиране за другата част. Но и това е много много рядко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами какво да правя. Мигрирам, избрал съм си няколко брокера, които не ми правят тези номера и там въртя основните обороти, но пробвам всеки брокер, който се появи. Обикновенно имат несъвършенства и падат пари, като ги минеш през 2-3 физически лица и 2-3 юридически и таман са си изчистили пробойните.
Този фонд мениджър със 100-те - 500 лота ми е голям мерак да разбера кой е? Би трябвало да не е някой таен, щом е фонд мениджър, може да даде ценно инфо, ако е истина това дето казваш. Драсни на лично, ако не е секретно.
Но да ти кажа не ми се вярва да влиза с 500 лота, на 10 милки акаунт, това са межди 50 и 100% от маржина му, защото на 10 милки няма лост 1/100. Кой брокер ползва, ако знаеш?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Брокера е частен , лондонски. Ще го потърся и ще кажа. Пича няма да му казвам името щото е голям тъпанар и като изключим че не търгува много зле за нищо друго не става.Ами какво да правя. Мигрирам, избрал съм си няколко брокера, които не ми правят тези номера и там въртя основните обороти, но пробвам всеки брокер, който се появи. Обикновенно имат несъвършенства и падат пари, като ги минеш през 2-3 физически лица и 2-3 юридически и таман са си изчистили пробойните.
Този фонд мениджър със 100-те - 500 лота ми е голям мерак да разбера кой е? Би трябвало да не е някой таен, щом е фонд мениджър, може да даде ценно инфо, ако е истина това дето казваш. Драсни на лично, ако не е секретно.
Но да ти кажа не ми се вярва да влиза с 500 лота, на 10 милки акаунт, това са межди 50 и 100% от маржина му, защото на 10 милки няма лост 1/100. Кой брокер ползва, ако знаеш?
Пък и той не се занимава с българи. дори сайта му е забранен за България.. www.Tnkfunds.com
А това което ти правиш не ми се вижда нормална търговия а точно някакви тарикатщини да прекараш брокера и затвоа и те така се отнасят с теб![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен лично ми харесва да си говоря и питам, каквото не ми е ясно на БГ. И в hotforex и в XE има българи, с които съм разменял е-маили.
В БГ основно ползвам Бенчмарк, че са на две крачки. И 15 лв. съм теглил без никакви разходи. Малко ги ползвам като спестовна касичка![]()
Мисля, че говориш за Георги Тонков, няма смисъл да го търсиш, имам си инфото.Брокера е частен , лондонски. Ще го потърся и ще кажа. Пича няма да му казвам името щото е голям тъпанар и като изключим че не търгува много зле за нищо друго не става.
Пък и той не се занимава с българи. дори сайта му е забранен за България.. www.Tnkfunds.com
А това което ти правиш не ми се вижда нормална търговия а точно някакви тарикатщини да прекараш брокера и затвоа и те така се отнасят с теб
А за прекарването. Как можеш да прекараш брокер. Излъчва котировки, те са си реални, наравно с другите брокери, изпълнява сделки, според дадените от него условия. И ножа и хляба са в брокера, ние се нагаждаме по правилата му.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
е нали ставаше въпрос за БГ брокери и БГ скалпери. За чуждите въобще не коментираме.ами зависи какво разбирате под скалпери. такива дето търгуват на М1 и правят по 3-4 пипса на сделка има.. Българи не познавам, ама аз Форекс трейдъри успешни в България не познавам.. всичките успешни търгуват или акции или опции или фючърси.
А бенчмарк метатрейдъра им минава през **CM. на този брокер знам успешни скалпери. без роботи и екперти.
Брокерите не толелират само роботите защото им прецакват системата. Ако влизаш ръчно на никой не му пука. Откакто в САЩ ги глобиха половината от най големите брокери в света за измами, станаха много послушни и надежни.
А това до познаването аз да питам някой познава ли някой който е бил санкциониран щото е скалпирал или защото е правил каквато и да е друга нормална търговия при брокер...
Освен за измами за друго никой не санкционирва.
това червеното какво би трябвало да означава? Аз си го отварям съвсем нормално.Брокера е частен , лондонски. Ще го потърся и ще кажа. Пича няма да му казвам името щото е голям тъпанар и като изключим че не търгува много зле за нищо друго не става.
А това което ти правиш не ми се вижда нормална търговия а точно някакви тарикатщини да прекараш брокера и затвоа и те така се отнасят с теб
Лека корекция, но края му се вижда все пак.![]()
Абс, тоя ли е http://www.dnevnik.bg/biznes/2010/11...riia_se_okaza/Мисля, че говориш за Георги Тонков, няма смисъл да го търсиш, имам си инфото.
А за прекарването. Как можеш да прекараш брокер. Излъчва котировки, те са си реални, наравно с другите брокери, изпълнява сделки, според дадените от него условия. И ножа и хляба са в брокера, ние се нагаждаме по правилата му.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"